How To Pick A Blog Niche || Hoe u een blog-niche kiest in 2020)

Advertenties

Hoe u een blog-niche kiest(en 100 + Blog Niche Voorbeelden die werken in 2020)

Ik heb lange Tijd niets meer gepubliceerd in deze categorie, maar doe dit nu wel op verzoek van Anastasia

De vertaling is nog niet op zijn best, maar wordt de volgende dagen verder bijgewerkt

Geschreven doorAnastasia Belyh

Bent u enthousiast om geld te verdienen online, maar vraag je je af hoe je een blog niche te halen?

We begrijpen dat het kan verwarrend zijn-.

Veel bloggers praten gewoon over hoe bloggen een van de beste manieren isom geld online te maken; dat het gekke passieve inkomensmogelijkheden biedt; het is ook een snel antwoord op de vraag hoe om geld te verdienen vanuit huis.

Wat het ook is dat je motiveert om te beginnen met bloggen, je bent waarschijnlijk niet alleen.

Bron: ConvertKit

Als u hebt besloten dat bloggen de weg is die je te wilt gaan, maar niet zeker bent welke niche om te bloggen , we zijn hier om te helpen.

Het kiezen van de juiste blog niche is inderdaad erg belangrijk. Het staat centraal in je succes op bloggen.

Wanneer u de juiste blogniche kiest, vermijdt u veel pijn en spijt. U vermijdt hard te werken voor maanden en jaren het maken van geen geld, terwijl nog steeds de uitgaven wat je hebt.

Overweeg dit:

 • Meer dan 66% van de bloggers begon te bloggen om geld te verdienen
 • Tot 69% van de bloggers wordt gezegd dat ze helemaal geen geld verdienen
 • Slechts 2% van de bloggers verdient meer dan $ 150K per jaar ($ 12.5K per maand)

Wil je onder de 2% die meer dan $ 12K per maand verdienen?

Hoewel dit niet kan gebeuren binnen het eerste jaar, als je de juiste blog niche kiest en de vereiste inspanning, kan u beginnen met het verdienen tot $ 5K per maand in minder dan 12 maanden.

Bloggen inkomen is een van de verschillende soorten inkomen voor de meeste mensen met een kant drukte.

Allereerst, begrijpen dat ondanks wat je kan hebben gelezen ergens anders, het kiezen van de juiste bloggen niche is niet alleen een kwestie van passie. Bloggen voor geld is echt het runnen van een online bedrijf.

Als succesvolle bloggers onszelf die verdienen $ 20.000 + per maand met onze carrière blog,willen we u laten zien hoe u de juiste niche om te bloggen te bepalen. De onze is een bewezen proces dat kijkt naar de vier factoren die nodig zijn voor het maken van geld via uw blog.

Dit zal u helpen uw bloggen bedrijf te starten met vertrouwen.

Maar laten we eerst de basis afhandelen.Inhoudsopgave1. Wat is een Blog Niche (en waarom je er een nodig hebt)2. Hoe kies je een winstgevende niche die u gepassioneerd bent over3. 100 + Blog Niche ideeën die goed verkeer te krijgen en goed geld4. De 3 grootste fouten nieuwe bloggers maken bij het identificeren van een waardevolle Blog Niche5. Blog Niche FAQ6. Kies een niche en begin online geld te verdienen met je blog

Wat is een Blog Niche (en waarom je er een nodig hebt)

Elk succesvol bedrijf opereert binnen een niche. Om dit beter te begrijpen, laten we eens kijken hoe sommige toonaangevende bedrijven hun niche definiëren:

Amazon: E-commerce

Google: Internet Zoeken

Apple: Smartphone productie

Facebook: Sociale media

Tesla: Elektrische auto’s

Merkt u dat deze bedrijven op specifieke gebieden werken? Die specifieke velden zijn hun niches.

Een niche is dus slechts een gebied van expertise. En als blogger moet je bloggen in een niche die je ofwel een expert bent of gemakkelijk één worden.

Als een expert is het belangrijk, want het is wat mensen zullen volgen uw aanbevelingen en de actie die u hen vraagt om te nemen.

Nu, blog niches komen in twee vormen: brede en smalle niches.

Wat is beter, een brede of smalle niche?

Een brede niche is er een die veel sub-niches bevat binnen het. De sub-niches zijn daarom smalle niches en ze kunnen andere sub-niches binnen hen die nog smaller.

Een voorbeeld van een brede niche is voedsel. Onder voedsel, kon je smalle niches zoals veganistisch dieet, keto dieet en de mediterrane voeding.

Hoewel brede niches er aantrekkelijk uit kunnen zien vanwege het potentieel voor een groot publiek, ontzeggen ze je de mogelijkheid om echt contact te maken met die doelgroepen.

Mensen verbinden met degenen die dezelfde passies als hen.

Als u wilt weten of u moet kiezen voor een niche of een andere, vraag jezelf dan deze vraag: “Zijn mensen gepassioneerd over deze niche?”

Neem een voorbeeld van smartphones. Zijn mensen gepassioneerd door smartphones?

Het antwoord op deze vraag is ‘Nee’. Mensen zijn niet gepassioneerd door smartphones. Ze zijn gepassioneerd door specifieke merken smartphones. Daarom zijn er online forums gewijd aan specifieke smartphonemerken en niet smartphones in het algemeen.

Het vergelijken van smartphones met specifieke smartphone merken, de eerste is een brede niche, terwijl de laatste is een smalle niche.

Waarom je het nodig hebt om een blog niche te kiezen (als je wilt een succesvolle blog te starten)

Het kiezen van een blog niche zal een lange weg te gaan in het helpen van uw slagen in bloggen.

Specifiek, hier zijn vier redenen waarom je moet kiezen voor een blog niche.

1. Je alleen een expert wilt worden in een specifieke niche

Succesvol bloggen gebeurt alleen als je publiek je als expert ziet. En zoals je misschien al weet, kun je maar een expert zijn in één niche. Hoewel u in verschillende niches opereert, kan u geen expert zijn in alle niches.

Als expert betekent dat u wordt vertrouwd om het beste advies te geven over zaken met betrekking tot uw niche. Dit wordt een autoriteit genoemd. Als autoriteit kun je niet alleen vertrouwd worden, maar ook anderen in je niche beïnvloeden.

Als u wilt verdienen zes-cijfer inkomen uit uw blog, moet je een autoriteit worden. En dat kan alleen gebeuren als je blogt in een specifieke niche.

2. Bekend staan om uw niche maakt uw lezers en publiek veel meer bezig met uw blog

Om geld te verdienen met bloggen, moet u een betrokken publiek (houden, opmerkingen, vragen en aandelen).

Het is onmogelijk om een betrokken publiek te hebben als er niets gemeen is tussen jou en hen.

Als u bijvoorbeeld Android-smartphones als uw niche zou kiezen, zouden Android-gebruikers uw inhoud relatable vinden en zullen ze er eerder mee in contact komen. Aan de andere kant kunnen iPhone-gebruikers niet worden betrokken bij uw blog, omdat ze er geen betrekking op kunnen hebben.

3. Niche blogs krijgen meer verkeer van Google

Bloggen in een niche biedt een ander groot voordeel als het gaat om het opbouwen van een publiek. Terwijl elke blog het verkeer van zoekmachines kan aantrekken, niche blogs hebben de neiging om meer van te krijgen.

Waarom?

Omdat zoekmachines op gezag staan. Autoriteit wordt gemeten door onder andere engagement rates en backlinks. Deze wijzen op uw expertise.

Backlinks zijn verwijzingen gemaakt door andere websites naar uw blog. Wanneer andere websites linken naar uw blog, het vertelt Google dat u waardevolle inhoud produceert en impliceert dat u een expert bent in uw niche.

Dit betekent dat wanneer u kiest voor een blog niche, uw kansen verhogen op het opbouwen van een publiek sneller dan bloggers die dat niet doen.

4. Een blog niche houdt je gericht op uw inhoud strategie (en welke artikelen te schrijven)

Een niche helpt je om gefocust te blijven op het soort content dat je moet maken. Het helpt u voorkomen dat het soort afleiding die komen met bloggen over onderwerpen die geen verband houden.

Dit is als het geven van uw toespraak een titel, of uw blog post een kop. Het lijkt misschien een klein ding, maar de niche zal fungeren als een grens van soorten. Wanneer je brainstormt over wat je moet bloggen, word je geleid door deze niche, waardoor relevante inhoud aan je publiek wordt geleverd.

Wanneer je content relevant is, vindt je publiek het nuttig en waardevol. Dit zal leiden tot meer betrokkenheid, waardoor de kans groter wordt dat ze de actie zullen ondernemen die u aanbeveelt.

Hoe kies je een winstgevende niche waar je gepassioneerd over bent

Dus hoe kies je de juiste niche voor uw blog?

We hebben een 4-stappen proces dat u zal helpen kiezen voor een niche die u comfortabel laat bloggen terwijl U er het meeste uit kan verdienen.

Hier zijn de vier stappen:

 1. Identificeer je vaardigheden en passie
 2. Identificeer uw doelgroep
 3. Definieer de belangrijkste resultaten die het publiek vraagt
 4. Het omzetpotentieel van het publiek bepalen

Wanneer u deze stappen volgt, zult u eindigen met een lijst van verschillende niches waarin u gaat bloggen.

Om te beslissen om op welke te vestigen , gewoon rang ze op basis van winstgevendheid. Vanaf daar, te beginnen met de meest winstgevende niche, vraag jezelf af: “Kan ik de belangrijkste resultaten leveren die nodig zijn voor de doelgroep?”

Als het antwoord ja is, ga dan met die niche. Zo nee, ga dan naar de volgende meest winstgevende niche en doe hetzelfde.

Hier is een beeld van hoe dat eruit zou kunnen zien.

Vaardigheden en passieDoelgroepSleutelresultaatInkomstenpotentieel voor doelgroepenRanking
Ik ben geweldig in…… wat helpt…… Toevoegen…… dus ik zal verdienen …
Facebook-marketingcampagnesKleine bedrijven in de VS$ 4 voor elk marketingbudget van $ 1$1m1
Afvallen gezondZwaarlijvige vrouwen tussen 30-49 met ten minste $ 80k jaarinkomenVerlies 20 pond in 10 weken200k4
Het kweken van biologische aardappelen op de automatische pilootHobby tuinders met ten minste 4 hectare grondKweek biologische aardappelen tegen 80% kosten en bespaart ze 90% van de tijd500k3
BoekhoudingTech Startups in de VSIk lever 100% boekhoudnauwkeurigheid op tijd800k2

Als u vindt dat u alleen de resultaten in de minst winstgevende niche leveren, dan is het tijd om de bepalende factoren aan te passen.

Laten we dit afbreken zodat je ziet hoe het werkt.

Start een blog met een hoog omzetpotentieel

GRATIS 7-daagse e-mailcursus voor beginners

GRATIS blog lancering checklist

GRATIS plan om $5k in 90 dagenKrijg gratis toegang

Wij respecteren uw privacy. Meld je op elk moment af.Aangedreven door ConvertKit

STAP 1: Wees duidelijk over je vaardigheden (hint: “wees de expert”)

In welke niche je ook blogt, er zijn een aantal basisvaardigheden die je nodig hebt.

Dit zijn vaardigheden die relevant zijn voor die niche en ze zijn wat u zal toelaten om een oplossing te bieden voor de problemen van uw publiek.

“Het lijkt me beter voor een kind om deze vaardigheden te hebben en ze nooit te gebruiken, dan ze niet te hebben en op een dag ze nodig hebben.” – Kristin Cashore, Graceling

Om je vaardigheden te identificeren, stel jezelf de onderstaande vragen.

Vraag #1: Waar ben je van nature goed in?

Natuurlijke vaardigheden zijn een goede plek om te beginnen bij het identificeren van uw vaardigheden. Dit zijn de dingen die je gemakkelijk doet zonder enige strijd.

U kan deze vaardigheden zien door het controleren van uw verleden. Alles wat je graag doet en je tevreden mee voelde na het invullen van dit moet het u wijzen op een vaardigheid.

Bijvoorbeeld, als je gemakkelijk dingen verkocht aan mensen en genoten, dan heb je overtuigingskracht en verkoop vaardigheden.

U ook kan contact opnemen met de mensen die er zijn geweest in je leven. Deze mensen zullen zeker hebben gemerkt een aantal van uw unieke vaardigheden.

Vraag #2: Welke persoonlijke doelen heb je bereikt?

Uw vaardigheden ook identificeren door te kijken naar de persoonlijke doelen die u hebt bereikt.

Gezien het feit dat veel mensen doelen stellen, maar moeite hebben om ze te bereiken, u kan tonen dat er iets is dat het verschil maakt in uw situatie.

Lijst van de doelen die je hebt bereikt dan vraag jezelf af wat je hielp ze te bereiken. Misschien is het goed time management vaardigheden, de mogelijkheid om een bijzonder moeilijk probleem dat anderen tegenhoudt op te lossen, het vermogen om mensen te overtuigen om u te helpen, enz.

Ga naar dat ding dat je hielp doorbreken om je doel te bereiken. Dat is de vaardigheid die je nodig hebt om kennis te nemen van, omdat je het nodig hebt in je bloggen.

Vraag #3: Wat zijn uw academische kwalificaties?

Uw academische kwalificaties zijn een goede indicator van de vaardigheden die u bezit. Je zal zelden uitblinken in een gebied van academici als je niet over de vaardigheden beschikt die nodig zijn op dat gebied.

Neem bijvoorbeeld de boekhouding. Als u geen wiskundige vaardigheden hebt, zult u waarschijnlijk niet uitblinken in de boekhouding. Zo veel als boekhouding vereist geen geavanceerde wiskunde, moet je comfortabel oplossen van wiskundige problemen.

Als zodanig, als je academisch gekwalificeerd als leraar, u de lijst van het onderwijs als een vaardigheid die je hebt. Als u academisch gekwalificeerd als architect bent, dan u ontwerpt, probleemoplossend en geavanceerde wiskunde als vaardigheden vermelden die u bezit.

Je zelfs kijken naar de cursuseenheden die je hebt bestudeerd voor hulp bij het identificeren van de vaardigheden die je hebt.

Vraag #4: Wat is uw professionele ervaring?

Werkgelegenheid biedt een zeer goede leeromgeving. Dus, als je in het verleden hebt gewerkt (of momenteel in dienst bent), tik dan op je werkgeschiedenis voor vaardigheden die je hebt tentoongesteld of geplukt tijdens het werken.

Waar moet je op letten?

Prestaties.

Controleer op de veranderingen die u hebt aangebracht, waar u ook werkte. Hoe was de situatie toen je lid werd en hoe was het toen je wegging?

Hier zijn enkele voorbeelden om u te begeleiden:

 • Je overbrugde de communicatiekloof tussen je afdeling en een andere
 • U hebt geholpen de omzet met 20% te verhogen
 • U ontwikkelde een oplossing die hielp de kosten met 30% te verlagen
 • Je hebt een HR-beleid geschreven en geïmplementeerd dat de arbeidstevredenheid van medewerkers met 70% verhoogde
 • Uw marketingcampagnes verhoogden de betrokkenheidspercentages van sociale media met 400%

Van deze prestaties, vraag jezelf af wat je in staat stelde om de verandering te rijden of bij te dragen. Onderhandelingsvaardigheden? Analytische vaardigheden? Organisatievaardigheden?

Wat er ook achter het succes zat, noem het als een vaardigheid.

Hoe zit het met passie en interesse?

Hoewel vaardigheden centraal staan in je succes op bloggen, is passie ook belangrijk. Passie zal leven toevoegen aan je bloggen.

Passie en interesse in een niche zijn wat je pusht om te leren en meer nuttige inhoud te bieden aan je publiek.

Deze zullen u ook helpen voorkomen dat u gefrustreerd word in de eerste weken of maanden wanneer je moet blijven bloggen, ondanks het niet zien van alle resultaten.

“Passie zal mensen verder gaan dan zichzelf, voorbij hun tekortkomingen, buiten hun mislukkingen.” – Joseph Campbell

Passie zal ook een publiek aantrekken en hen doen geloven in wat je doet. Neem bijvoorbeeld een niche zoals milieubehoud. Hoe kun je anderen overtuigen om je inspanningen te ondersteunen als je er zelf niet gepassioneerd over bent?

Weten wat je gepassioneerd en geïnteresseerd in is niet moeilijk. Maar in plaats van gewoon je hoofd krabben zoals je deed met vaardigheden, waarom niet wat plezier hebben om te identificeren in welke niches je van nature geïnteresseerd bent?

Er is een carrière advies tool gesponsord door het Amerikaanse ministerie van Arbeid en het wordt voornamelijk gebruikt om mensen te helpen identificeren banen die ze zouden graag doen.

Als blogger weerspiegelt elke baan die je wilt doen gewoon de niche waarin je gepassioneerd begint te bloggen.

De rente assessment tool bestaat uit 60 verklaringen die u verplichten om een reactie van sterk afkeer, afkeer, onzeker, like of sterk willen kiezen.

Bron: My Next Move

Nadat u op de uitspraken hebt gereageerd, krijgt u een reeks resultaten te zien. Deze worden gecategoriseerd in Realistisch, Onderzoekend, Artistiek, Sociaal, Ondernemend en Conventioneel.

Uw score in deze gebieden zal u helpen te weten welk pad voor u het meest interessant zou zijn.

Hier is een voorbeeldresultaatvenster.

Bron: My Next Move

Vanaf hier wordt u verteld over het niveau van vaardigheid, opleiding en eerdere werkervaring die u nodig zou kunnen hebben om uit te blinken in het veld. Dit is waar uw interesses en passie voldoen aan de vaardigheden die u al bezit.

De tool noemt deze taakvoorbereiding. De meer veeleisende baan is, in termen van vaardigheden, opleiding en werkervaring in het verleden, de meer voorbereiding die daarvoor nodig is. Het niveau van de taakvoorbereiding wordt weerspiegeld in vijf taakzones met verschillende taakgebieden.

Laten we zeggen dat je de bovenstaande resultaten na het nemen van de beoordeling. Hier zijn de niches vermeld in zone 2. Deze hebben niet veel voorafgaande training nodig.

Bron: My NextMove

Controleer nu de onderstaande niches die onder zone 4 vallen. Hoewel deze uit dezelfde belangen komen, vereisen ze meer voorbereiding.

Bron: My Next Move

Als u uw interesses constant te houden en de twee job zones te vergelijken, zult u zich realiseren dat uw vaardigheden de grootste rol spelen bij het bepalen van welke niche te bloggen in.

Van het voorbeeld dat we hier gebruikt, als je minder vaardigheden, bloggen over klantenservice zou een gemakkelijke keuze. Als u echter meer vaardigheden of bereid bent om te verbeteren op uw huidige vaardigheden, je zou kunnen bloggen over marketing, event planning of zelfs public relations.

STAP 2: Identificeer het publiek dat je wilt bedienen

Om uw blog succesvol te zijn, moet u duidelijk zijn over wie u wilt dienen. Je moet de juiste doelgroep identificeren.

Als je de juiste doelgroep wilt kiezen, moet je eerst de doelgroep op hoog niveau identificeren en vervolgens naar de specifieke doelgroep gaan.

Doelgroep is een klantsegment dat hetzelfde probleem heeft dat moet worden opgelost en in staat en bereid is om te betalen voor uw oplossing voor dat probleem.

Om zich te vestigen op een specifieke doelgroep, is het belangrijk dat u erachter komt of het publiek het budget heeft om te betalen voor de oplossing die u aanbiedt en bereid is ervoor te betalen.

Zonder budget kan het publiek niet betalen en kun je dus geen geld verdienen. Toch, zelfs met een budget, is het mogelijk om een publiek dat niet bereid is te betalen.

Dit kan het geval zijn als de doelgroep die u target niet echt een probleem ziet met de huidige situatie. Of misschien is het niet een probleem de moeite waard omgaan met (waarschijnlijk heeft geen invloed op hen).

Een dergelijke situatie kan maar één ding betekenen: je richtte je op het verkeerde publiek.

Om ervoor te zorgen dat je blog zich richt op de juiste doelgroep, begin je met het beantwoorden van de onderstaande vragen:

 1. Moet u zich richten op individuele consumenten of bedrijven?
 2. Hebben klanten voldoende budget beschikbaar?
 3. Is de doelgroep bereid om te kopen?

Laten we eens kijken hoe deze vragen u naar uw ideale doelgroep kunnen leiden.

Vraag #1: Moet u zich richten op individuele klanten of bedrijven?

De meeste blogs richten zich op individuele klanten met slechts een paar targeting bedrijven. De B2C-sector kan gemakkelijker te krijgen in vergelijking met B2B.

In veel gevallen moet u een bekende probleemoplosser zijn voordat bedrijven erop kunnen vertrouwen dat u hun problemen oplost.

Je nog steeds doorbreken, zelfs als je nog maar net begonnen bent. Het enige wat u hoeft te doen is bewijzen dat u resultaten leveren. En als je verleden records van het te doen, dan dingen makkelijker geworden.

Targeting individuele klanten kunnen het gemakkelijker maken voor uw blog om te beginnen met het maken van geld (hoewel het waarschijnlijk niet veel zal zijn op het eerste). Dit komt omdat individuen sneller aankoopbeslissingen nemen dan bedrijven. Voor bedrijven is er altijd een langer verkoopproces te volgen en goedkeuringen te geven.

Iets anders om te overwegen is dat bedrijven vaak de voorkeur aan het krijgen van producten of diensten op krediet. Bent u bereid om minstens 30 dagen te wachten om uw cheque te krijgen?

Vraag #2: Hebben klanten voldoende budget beschikbaar?

Weet u dat u de beste oplossing bieden, maar een publiek hebt dat niet kan kopen vanwege budgetbeperkingen?

Dat kan je terug dwingen naar de tekentafel na maanden van hard werken en veel onkosten. Zo’n ervaring wil je niet.

De doelgroep die u target moet in staat zijn om te kopen wat je te bieden. Dit betekent dat je moet uitzoeken of ze het budget hebben of niet.

Voor individuele klanten moet u demografische gegevens krijgen die u kunnen helpen te weten hoeveel uw doelgroep kan uitgeven.

U kiezen tussen het uitvoeren van uw eigen enquête of het controleren van de resultaten van eerdere enquêtes. U ook demografische gegevens van de US Census Bureau en de Pew Research.

Hier zijn enkele demografische gegevens die u verzamelen van uw doelgroep.

Demografische gegevens voor doelgroep
SexMannen of vrouwen
Leeftijd18 – 25; 26 – 35; 36 – 45; 46 – 55;
Burgerlijke staatSingle, Getrouwd
Jaarlijks gezinsinkomen$50k – 150k; $150k – 300k; $300k – 500k;
WerkgelegenheidFulltime, Parttime, Zelfstandigen, Gepensioneerd

Als u wilt weten wat het budget van een bedrijf, kijk maar naar hun producten en diensten of de klanten die ze richten.

Over het algemeen wijzen dure producten en diensten op een groot budget. Betaalbare producten daarentegen wijzen op een gemiddeld budget.

Vraag #3: Is de doelgroep bereid om te kopen?

Het meest uitdagende deel van het identificeren van een doelgroep is het uitzoeken of ze bereid zijn om te kopen. Het beantwoorden van deze vraag vergt meer inspanning dan uit te vinden of ze de begroting hebben.

Voor individuele klanten moet u psychografische gegevens verzamelen.

Psychografische data helpt u uw doelgroep te segmenteren op hun interesses, attitudes, waarden, meningen, persoonlijkheid en levensstijlkeuzes.

Psychografische gegevens geven u meer details over een doelgroep dan demografische gegevens. Het is van deze gedetailleerde informatie die u vertellen dat uw doelgroep bereid of niet bereid is om te kopen.

Hier is een aantal psychografische gegevens om u een idee te geven van hoe u de bereidheid van een klant om te kopen onderscheiden.

Psychografische gegevens voor gerichte doelgroep
Activiteiten na het werkGym, Bar, Film
Weekend activiteitenOp bezoek bij vrienden, Spa, Golf, Yoga, Boeken lezen
Religieuze overtuigingenChristen, Moslim, Boeddhist, Atheïst
WaardenIntegriteit, loyaliteit
Onderwerpen van belangNatuur, Wildlife, Auto’s
PersoonlijkheidIntrovert, Ambivert, Extravert

Laten we een voorbeeld gebruiken om te zien hoe dit werkt.

Zeg bijvoorbeeld dat je geïnteresseerd bent in mode en bedreven bent in het ontwerpen van dameskleding. Hoe nestelt u zich op de juiste doelgroep op basis van budgetbeschikbaarheid en koopbereidheid?

Hier zijn enkele vragen om jezelf te stellen.

 1. Zijn uw ontwerpen een goede pasvorm voor jongere of oudere vrouwen? (Demografie: Leeftijd)
 2. Ontwerpt u dameskleding voor op kantoor, weekend, sociale evenementen? (Demografie: Werkgelegenheid; Psychographics: Interesses, Sociale activiteiten)
 3. Gezien uw voorgestelde prijs, zijn ze waarschijnlijk worden geboden door mensen met een laag, gemiddeld of hoog inkomen? (Demografie: inkomensniveaus)
 4. Zijn de kleren gewoon of hebben ze afdrukken? En als prints, welke ontwerpen of patronen? (Psychographics: Onderwerpen van belang)
 5. Met welke kleuren werk je meestal? (Psychographics: Persoonlijkheid)
 6. Kunnen uw ontwerpen als beledigend of ongepast worden beschouwd? (Psychographics: Religieuze overtuigingen)

Wanneer je de antwoorden op deze vragen krijgt, kun je weten waar je publiek zich zorgen over maakt of geïnteresseerd bent.

U dan de nodige aanpassingen doorvoeren om op de doelgroep af te stemmen of een nieuwe zoektocht naar uw ideale doelgroep beginnen.

U bijvoorbeeld een modeontwerper zijn. Om uw keuze van een doelgroep te valideren, voert u een enquête uit en stelt u bovenstaande vragen.

Na het krijgen van de antwoorden, realiseer je je dat het publiek dat u gericht kan dure jurken kopen(ze hebben het budget). Echter, ze zijn diep religieus en zou daarom vinden de meeste van uw ontwerpen ongepast(ze zijn niet bereid om te kopen).

In een dergelijk geval moet u kiezen tussen het veranderen van uw ontwerpen om hun voorkeuren te passen of vasthouden aan uw ontwerpen en op weg naar een andere doelgroep te identificeren.

STAP 3: Ontdek welk belangrijk resultaat het publiek echt vraagt

Het is heel belangrijk dat je het probleem van je publiek begrijpt. Dit zal u helpen om een oplossing te creëren die het publiek zal omarmen en zelfs aanbevelen aan anderen.

Naast het oplossen van het probleem van je publiek, moet je ook rekening houden met de noodzaak om jezelf te onderscheiden van andere bloggers. Welke oplossing je ook verzint, het moet je laten opvallen.

Hoe doe je dit?

Voer interviews met het publiek uit

Een van de beste manieren om te weten wat uw publiek zoekt is om ze gewoon te vragen. U dit doen met behulp van vragenlijsten of door het uitvoeren van een-op-een interviews.

Bij het voeren van interviews, een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden is het gebruik van open vragen. Deze vragen stellen het publiek in staat om zich te uiten waardoor je de kans krijgt om op te halen wat echt nodig is.

Dit zal u helpen komen met een oplossing die het echte probleem adressen. Als zodanig zal het gemakkelijker zijn voor het publiek om de oplossing te omarmen, betrekking hebben op en zelfs aanbevelen.

Onderzoek naar actuele oplossingen

Wetende het probleem wordt geconfronteerd, het volgende ding om te doen is om te controleren of de momenteel beschikbare oplossingen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door te zoeken naar antwoorden via Google.

Ga in de zoekresultaten van Google door verschillende blogs om te zien welke oplossingen momenteel beschikbaar zijn en wat voor hulp ze bieden.

Aangezien u de problemen van het publiek begrijpt, kunt u zien waar de beschikbare oplossingen tekortschieten?

Valideer uw opmerkingen en conclusies door te gaan door middel van de commentaar secties van de blogs die je hebt gelezen.

Wat zeggen de blogbezoekers? Zijn ze het verhogen van specifieke zorgen? Zijn ze companining?

Bekijk ook andere platforms zoals Facebook-groepen, Reddit-discussieborden en andere nicheforums.

Rekening houdend met de pijnpunten van het publiek en wat ze echt nodig hebben, u nu het belangrijkste resultaat definiëren dat u uw publiek zult bieden. Dit is uw Unique Selling Proposition (USP).

Hier zijn enkele voorbeelden belangrijke resultaten uw onderzoek kan leiden u naar. Houd er rekening mee dat u de resultaten moet kunnen leveren die u belooft.

 • Uw prijzen zijn 10% lager
 • U levert leveringsservices op dezelfde dag
 • U helpt klanten verliezen 20 pond in 5 weken
 • U verhoogt de winstgevendheid met 25%
 • Je helpt nerds om afspraakjes te krijgen na 1 week training

Wat je ook belooft, vergeet niet om ervoor te zorgen dat je ze waarmaken.

STAP 4: Schat het inkomstenpotentieel van het publiek (zodat je weet of je goud hebt geslagen)

Het potentieel van de inkomsten van het publiek is wat je zal vertellen of je geld verdienen met je blog of niet. Veel van de bloggers die geen geld verdienen, hebben dit niet overwogen.

Wanneer je je omzetpotentieel voor je doelgroep inschat, krijg je een hoog omzetpotentieel voor doelgroepen, een gemiddeld inkomstenpotentieel voor mensen of een laag omzetpotentieel van het publiek.

Veel bezoekers x hoge omzet per bezoeker = Hoge publieksinkomsten potentieel

Veel bezoekers x lage omzet per bezoeker = Gemiddelde publiek omzet potentieel

Weinig bezoekers x hoge omzet per bezoeker Gemiddelde publiek omzetpotentieel

Weinig bezoekers x lage omzet per bezoeker = Low Audience Revenue Potential

Wanneer uw blog ontvangt veel bezoekers, dan is uw verdienpotentieel toeneemt. Uw totale inkomsten worden ook bepaald door de inkomsten die u krijgt uit individuele inkomenskanalen.

Dit wijst op twee dingen: blogverkeer en de strategieën voor het genereren van inkomsten die u in uw blog gebruikt.

Voor blogverkeer heb je gewoon zoveel mogelijk relevante blogbezoekers nodig. Voor de strategieën voor het genereren van inkomsten, moet u de strategieën implementeren die u het meest kunnen verdienen, zelfs met weinig verkeer.

Houd er echter rekening mee dat sommige strategieën voor het genereren van inkomsten pas realistisch zijn als je jezelf hebt gevestigd als autoriteit in je niche. Dan kun je bijvoorbeeld adviesdiensten of online cursussen aanbieden.

Hoe u uw blogverkeer verhogen (en uw blogbedrijf verbeteren)

Uw blog moet consistent verkeer ontvangen. Deze consistentie zal voornamelijk worden verankerd op het soort inhoud dat u verstrekt. Zolang je content van hoge kwaliteit aans levert, blijft je publiek terugkomen voor meer.

Dat gezegd hebbende, moet je geen inhoud van hoge kwaliteit maken en vervolgens wachten tot het verkeer vanzelf groeit. Dat zal uw blog een lange tijd om te groeien. Je moet je blog actief op de markt brengen, zodat je sneller een publiek opbouwt.

Gelukkig, marketing van uw blog is niet moeilijk en het kan niet kost je veel. Je hoeft alleen maar de beschikbare marketingkanalen te gebruiken om je doelgroep op de meest winstgevende manier aan te trekken.

Let’s look at some of the marketing channels you can use to drive traffic to your blog.

1. SEO (Search Engine Optimization)

For your blog to be successful, you have to incorporate SEO in it. This is the number one traffic driver in the long run and your blog should focus on it.

Note however that successful SEO is not just about the blog content you write. SEO starts at the point of setting up your blog. Your blog’s design and layout will play a key role in determining your blog’s rank on search engines.

To drive traffic through your blog content, you need to conduct keyword research.

Keyword research helps you identify popular search terms and phrases being typed by people in search engines so you can write content that ranks high at Google and drives tons of relevant visitors to your blog.

We recommend that you use SEMrush for your keyword research, because it has 40+ advanced tools to help you understand what people are searching for in Google as far as your niche is concerned.

SEMrush will give you a list of keywords which are being actively searched for. For every keyword you search, it will tell you, among other things, the traffic volume, ranking difficulty and the cost of advertising using Google AdWords.

Here are the keyword research results for the search term “women’s clothing.”

Source: SEMrush

From a long-term point of view, SEO is the most profitable way to attract relevant visitors to your blog. It may however take anything from 9-18 months before you can see some real impact on your blog’s traffic.

2. Google AdWords

As a blogger, you most likely know that you can make money by having Google ads display on your blog. This service is called Google AdSense. Google has another advertising service you can use to drive traffic to your blog. It’s called Google AdWords.

When you use Google AdWords, your ads will appear at the top of search results related to your niche. Every click on the ad will translate to a visitor to your blog.

Bron: Google AdWords

Google AdWords is geweldig in het promoten van uw aanbod (bijvoorbeeld online cursus, service, software) en het krijgen van relevante bezoekers naar uw blog VANDAAG.

3. Facebook-advertenties

Als je Facebook alleen gebruikt om met vrienden te communiceren, is het tijd dat je het gaat gebruiken voor zakelijke doeleinden. Op dezelfde manier bedrijven adverteren op Facebook, dus moet je als je te verhogen en te ondersteunen uw blog verkeer.

Met meer dan 2,4 miljard maandelijks actieve gebruikers,Facebook biedt een enorme verkeersbasis die u aanboren om uw blog verkeer te verhogen.

Bron: Facebook Ads

Facebook is goed in het promoten van je content en het aanbieden aan mensen op basis van hun interesses.

4. LinkedIn-advertenties

Als het sociale medianetwerk van professionals en met veel mensen die op zoek zijn naar een baan op LinkedIn, zou je kunnen denken dat je blog het niet nodig heeft. Wat je misschien niet weet is dat bedrijven ook op LinkedIn zitten.

Welke oplossing je ook biedt aan je publiek, er zijn mensen op LinkedIn die misschien geïnteresseerd zijn. Als je ze tekenen naar je blog met behulp van een advertentie op het platform, dan sta je om meer te verdienen.

Bron: LinkedIn Ads

Linkedin is geweldig voor het aantrekken van B2B-klanten naar je blog, omdat je mensen bereiken op hun vaardigheden, bedrijfsnaam, locatie en functietitel.

5. Pinterest

Pinterest is uniek in die zin dat het visueeler is dan op tekst gebaseerd. Wat maakt het opvalt het meest voor bloggers en andere bedrijven is dat het u toelaat om uw berichten te koppelen aan uw blog.

Dit stelt u in staat om verkeer te genereren van buiten de gewone kanalen en direct naar uw blog. Zodra het publiek op je blog staat, neemt je inhoud van hoge kwaliteit het over.

Bron: Pinterest-advertenties

Pinterest is geweldig voor het targeten van vrouwen in visuele niches zoals eten, mode, moeder en baby of reizen.

6. Niche Forums

Een andere grote bron van verkeer is niche forums. Dit zijn de platforms waar mensen zaken bespreken die verband houden met uw niche.

Omdat deze platforms niche-specifiek zijn, bieden ze u de mogelijkheid om uw expertise te laten zien aan mensen die geïnteresseerd zijn in de niche.

Als iemand bijvoorbeeld wil weten hoe iemand een Microsoft Windows-server moet configureren, kan hij ernaar vragen in een van de vele forums die Windows- of Server-onderwerpen bespreken.

Een van de bekendste computer / systeem admin forums op het internet is Stack Overflow. U zoeken naar vragen op het forum, beantwoorden en dan erop wijzen dat uw blog heeft meer.

Bron: Stack Overflow

Nicheforums zijn het beste voor snelle resultaten als uw doelgroep al deelneemt aan gesloten gemeenschappen die u aanboren.

7. E-mailmarketing

Veel bloggers denken dat het enige waardevolle marketingkanaal sociale media is. In het geval u hetzelfde denkt, neem het dan van ons: e-mailmarketing is groot en het biedt ongeëvenaarde mogelijkheden (zoals een van de hoogste marketing-ROI’s).

U de blogbezoekers die zich aanmelden gemakkelijk om uw e-mails in klanten te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is het gebruik van de juiste e-mail marketing software.

Voor al onze online bedrijven gebruiken we ConvertKit om onze abonnees strategisch te bereiken en ze op onze diensten te plaatsen. Het is super eenvoudig te gebruiken en helpt ons het verzenden van duizenden gepersonaliseerde e-mails naar ons publiek te automatiseren.

Bron: ConvertKit

E-mailmarketing is essentieel voor elke blog, omdat het de meest winstgevende manier is om uw eigen publiek op te bouwen en te betrekken en uw aanbod te verkopen op automatische piloot (bijvoorbeeld online cursus, digitaal product, software, service).

Het kiezen van de juiste strategie voor het genereren van inkomsten voor uw blog

Je zou kunnen hebben gehoord dat ze worden aangeduid als inkomstenkanalen, inkomstenstromen of verdienmodellen. Al deze namen betekenen hetzelfde: verschillende strategieën voor blog monetization.

Er zijn veel verschillende strategieën voor het genereren van inkomsten en je bent niet beperkt op het nummer dat u implementeren op uw blog. In feite, als je om goed geld te verdienen, moet u gebruik maken van meer dan een op uw blog.

Hier zijn enkele van de gemeenschappelijke strategieën voor het genereren van inkomsten bloggers gebruiken.

1. Verkoop van Ebooks

U beslissen dat u wilt ebooks te verkopen als een middel om wat geld te verdienen. Als u over de nodige schrijfvaardigheden beschikt, u schrijven en zelfs zelf publiceren zo veel ebooks als je.

Voor het geval je de schrijfvaardigheden niet hebt, huur je een ghostwriter in. U vindt de beste ghostwriters op UpworkScripted en Fiverr.

Als het gaat om de verkoop van de ebooks, de beste optie is om het te doen op uw eigen blog. U Easy Digital Downloads gebruiken om een winkel voor digitale producten op uw blog uit te voeren. Het grootste voordeel van de verkoop van de ebooks op uw blog is dat je krijgt om alle winst te houden.

Bron: Easy Digital Downloads

Voor meer verkopen u echter overwegen uw boek te verkopen op platforms zoals Gumroad en Amazon.

2. Verkoop van fysieke producten

U ook fysieke producten verkopen op uw blog. Deze kunnen bestaan uit branded shirts, mokken, paraplu’s en alles wat uw trouwe publiek zou willen. Voor een breder bereik kun je deze ook op Amazon verkopen.

Om fysieke producten op je blog te verkopen, moet je Shopifygebruiken. Dit wordt algemeen beschouwd als de beste e-commerce oplossing. Het is robuust en heeft alle functies die je nodig hebt om met succes een winkel op je blog uit te voeren.

Bron: Shopify
3. Betaalde lidmaatschappen

U ook besluiten om een vergoeding in rekening te brengen voor toegang tot uw bloginhoud. U uw blog zo ontwerpen dat iedereen toegang heeft tot bepaalde inhoud, maar het premiumtype is alleen toegankelijk voor geregistreerde leden.

Betaalde lidmaatschappen zijn geweldig als ze bieden u consistente inkomen door de maanden heen. Om succesvol te zijn met deze, moet je echter jezelf hebben gevestigd als een bron van nuttige en gezaghebbende inhoud in uw niche.

4. Affiliate Marketing

Veel bloggers verdienen veel geld door middel van affiliate marketing. Het enige wat u hoeft te doen om te verdienen door middel van deze inkomstenstroom is om uw publiek te overtuigen van de geschiktheid van het product of de dienst die u aanbeveelt.

Zodra ze kopen met behulp van de link op uw blog, verdien je een commissie.

Een van de meest populaire affiliate programma’s is de Bluehost affiliate programma. Bluehost is ongetwijfeld een van de beste webhostingbedrijven en we raden ze aan voor hun top notch-services.

Bron: Bluehost
5. Online cursussen

Zodra je een autoriteit in je niche bent geworden, is het een goed idee om te beginnen met het maken en verkopen van online cursussen. Dit is een van de beste manieren om de kennis en ervaring die je hebt te delen.

Het goede ding over online cursussen is dat ze altijd beschikbaar zijn voor iedereen om ze te nemen. Dit betekent dat uw verdienpotentieel hoog blijft en niet beperkt is tot tijd of locatie.

Voor het maken en verkopen van online cursussen raden we Leerzaamaan. Het platform maakt het gemakkelijk voor u om alles te beheren, van teamleden tot studenten. U ook een-op-een of groepslessessies houden.

Bron: Leerzaam
6. Advertenties

Advertenties zijn een zekere manier van verdienen van uw blog al zijn de bedragen niet altijd erg hoog. Bovendien blokkeren veel bloglezers tegenwoordig advertenties in hun browsers. Dit betekent dat advertenties niet worden bekeken zoals bedoeld.

Toch, advertenties zijn een gemakkelijke manier van verdienen van uw blog verkeer vooral wanneer het verkeer hoog is.

Als u uw verdienpotentieel wilt maximaliseren door middel van advertenties, meld u dan aan om Monumetricte gebruiken. Monumetric controleert uw site, beheert uw advertenties en geeft prioriteit aan de best betalende advertenties, zodat u het meeste uit uw blogverkeer haalt.

Voor Monumetric om advertenties op uw blog uit te voeren, moet u echter een minimum van 10.000 paginaweergaven per maand hebben. Als je nog maar net begonnen bent, kan het bereiken van deze nummers je wat tijd kosten.

U beginnen met Google AdSense en vervolgens in contact komen met Monumetric zodra uw blog hits 10K pageviews per maand. Toen we onze carrièreblog Cleverism.com van Google AdSense naar Monumetric verhuisden, verhoogden we onze advertentie-inkomsten met 7x binnen 3 maanden.

Bron: Monumetric
7. Coaching/Consulting

Hoe meer je een autoriteit wordt, hoe makkelijker het wordt voor u om meer geld te verdienen. En een manier waarop je meer geld verdienen is door coaching en consulting.

U uw coaching diensten aanbieden aan zowel individuen als groepen. U bespreekt met uw klant en beslist over de te bereiken resultaten en stelt de prijs dienovereenkomstig in.

Coaching en consulting is een hoogverdienende inkomstenstroom. Zolang je bekend bent geworden als een expert in uw vakgebied, dan u coaching en counseling diensten aanbieden.

8. Gesponsorde berichten

Als je blogpubliek begint te groeien, kun je ook gesponsorde berichten op je blog publiceren. Deze worden meestal gedaan door succesvolle bloggers wiens autoriteit ze heeft veranderd in influencers.

Bij het schrijven van een gesponsorde post betaalt de klant (product/service-eigenaar) u zonder rekening te houden met het aantal mensen dat een aankoop doet op basis van uw bericht. Uw invloed is wat de klant zal proberen te profiteren van.

Afhankelijk van de lengte van de post en uw niveau van invloed, gesponsorde berichten kunnen ook verdienen je goed geld. De uitdaging hier is echter dat het verdienpotentieel beperkt is omdat je deze berichten niet elke dag schrijven.

9. Freelance bloggen

U ook geld verdienen door middel van freelance bloggen. Met veel blogs op zoek naar hun publiek betrokken te houden, maar ontbreekt in budgetten in te huren in-house content marketeers, u uw bloggen diensten tegen een vergoeding.

Hoewel u over elk project met klanten moet discussiëren en akkoord moet gaan, u pakketten maken, afhankelijk van factoren zoals niche, aantal woorden, SEO en levertijd.

Hier is een voorbeeld.

 BasicZilverenGoudPlatinum
Aantal woorden500 of minder500 – 1,0001,000 – 2,5003,000 – 5,000
FormaatWordWord, PDFWord, PDFWord, PDF
Tijdsbestek3 uur5 uur1 dag3 dagen
SeoJaJaJaJa
Revisies0001
Kosten$40$95$150$400
10. Host webinars

Webinars worden steeds populairder met de dag en je beginnen met het hosten van jou vandaag.

Hoewel een eenvoudige manier van verdienen uit webinars is door kosten in rekening te brengen voor aanwezigheid, u ook gratis webinars aanbieden, uw e-maillijst laten groeien met uw webinar en vervolgens uw cursus, boek of andere service pitchen tijdens de webinar.

We hebben gevonden WebinarJam als een van de meest betaalbare en makkelijk te gebruiken webinar software voor beginners. Een van de meest krachtige functies is de mogelijkheid om een presentatie te maken met 5 andere presentatoren (een rondetafelgesprek van 6 experts).

Bron: WebinarJam

Als live-evenementen registreren webinars normaal gesproken zeer hoge betrokkenheidspercentages. En met de mogelijkheid om vragen te stellen en te beantwoorden, krijg je de kans om je publiek te overtuigen om specifieke actie te ondernemen.

11. Software as a Service (SaaS)

SaaS-oplossingen zijn een van de grootste revoluties van de moderne tijd. SaaS-oplossingen hebben ons verplaatst van het kopen van software op dvd’s naar het betalen van maandelijkse kosten om systemen te gebruiken die ergens “in de cloud” zijn geïnstalleerd.

Als u een expert bent op een gebied, is een van de beste manieren om inkomsten te genereren met uw vaardigheden en ervaring door een softwareoplossing te bouwen. U dan bieden beperkte tijd gratis gebruik en betaalde pakketten voor onbeperkt gebruik.

SaaS-oplossingen zijn overal op het internet. In feite zijn de meeste van de hier genoemde strategieën voor het genereren van inkomsten allemaal softwareoplossingen. Een populair voorbeeld dat u zult gebruiken in uw inspanningen om uw blog bezoekers om te zetten is Unbounce.

Bron: Unbounce

Unbounce helpt u landingspagina’s te maken met hoge conversiepercentages, zodat u gemiddelde blogbezoekers gebruiken voor klanten.

12. Donaties

Donaties worden normaal gesproken gebruikt in liefdadigheid en activisme niches, evenals religie en andere non-profit niches.

Als je bloggen in dergelijke niches, gebruik dan Fundly voor uw donaties. Fundly helpt u bij het bouwen van een donatiewebsite die mobielvriendelijk is en ook een veilige betalingsverwerker biedt.

Bron: Fundly

De meeste donatieverzoeken hebben geen bepaald bedrag. Sommige bloggers bevorderen donatieverzoeken in de vorm van voortdurende maandelijkse steun.

Het schatten van uw potentieel voor het genereren van doelgroepen

Op het punt van het begin van uw bloggen bedrijf, is het onmogelijk om nauwkeurig te vertellen hoeveel je maken. Wat u echter doen, is een schatting maken met behulp van de kennis die we met u hebben gedeeld van verschillende verdienmodellen.

Om het verdienpotentieel te schatten, is rpm (Revenue Per Mille) een veelgebruikte statistiek. RPM geeft u een geschatte omzet cijfer op basis van 1.000 blog bezoekers.

Aangezien inkomenskanalen niet hetzelfde zijn, zult u verschillende RPM waarden gegeven verschillende inkomensstrategieën.

Uit onze ervaring, hier is hoeveel inkomsten die u verwachten te verdienen van elke 1.000 bezoekers naar uw blog voor de inkomstenstromen hierboven besproken:

 • Donaties: 0,50 – 5 USD
 • Advertenties: 2 – 10 USD
 • Digitale producten (ebooks): 5 – 25 USD
 • Gesponsorde berichten: 10 – 40 USD
 • Lidmaatschappen: 15 – 90 USD
 • Affiliate marketing: 60 – 200 USD
 • Freelancen: 30 – 400 USD
 • Online cursussen: 40 – 500 USD
 • Coaching/Consulting: 40 – 600 USD
 • Webinars: 40 – 800 USD
 • Software: 40 – 1.000 USD
 • Fysieke producten/E-commerce: 100 – 2.000 USD

Pro Tip: Advertenties zijn de laagst betalende strategie voor het genereren van inkomsten en kunnen alleen de moeite waard zijn als u miljoenen verschillende blogbezoekers hebt. Om snel meer geld te verdienen, zelfs met weinig verkeer, gericht op het gebruik van hoger betalende inkomsten kanalen zoals affiliate marketing, online cursussen, of service aanbod (consulting, freelancen).

Na dit proces, heb je gespot een blog niche waarin je je vaardigheden zou kunnen gebruiken om superieure resultaten te leveren aan een high-end publiek?

Zo ja, hier is hoe je een blog te starten en geld online te verdienen.

Zo niet, blijf lezen voor inspiratie over wat niches al werken en blijf je niche kalibreren, zodat je geen tonnen geld en tijd verspilt aan het werken aan iets dat niet werkt.

100 + Blog Niche ideeën die goed verkeer te krijgen en goed geld

We hebben deze blog niche ideeën gecategoriseerd in brede niches vervolgens een aantal smalle niches binnen de brede.

Afgezien van het geven van u de niche idee, hebben we een voorbeeld blog die u controleren om te zien hoe anderen het doen opgenomen. En voor elk voorbeeld blog, vertellen we u welke monetization strategieën de bloggers gebruiken op hun blogs.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling kan vele vormen aannemen. Deze niche biedt veel voldoening omdat het allemaal draait om het verbeteren van het leven van mensen.

1. Mind Training

Bijna iedereen wil zijn denk- en redeneringsvermogen verbeteren. Als je ze wilt helpen, sluit je dan aan bij CogniFit in deze niche en help mensen slimmer te maken.

Bron: CogniFit

Monetization Strategie: Online hersenen trainingsprogramma’s en games

2. Zelfverdediging

Met alle politie en militaire aanwezigheid, moeten we onszelf nog veilig kunnen houden. Als je zelfverdediging vaardigheden, overwegen ze te delen als functionele zelfverdediging doet.

Bron: Functional Self Defense

Strategie voor het genereren van inkomsten: boeken

3. Spreken in het openbaar

De meeste mensen hebben geen probleem spreken met vrienden, ruzie en zelfs zingen en dansen met hen. Wacht tot ze gevraagd worden om een presentatie te maken voor een publiek, dingen veranderen.

Als je ze helpen, doe dat dan, net zoals Fearless Presentations doet.

Bron: Fearless Presentations

Monetization Strategie: Online cursussen, persoonlijke lessen, coaching

4. Productiviteit

Mensen willen maximaliseren wat ze hebben. Van smartphones-apps tot keukenapparatuur, mensen willen overal meer uit halen. Kun je ze hiermee helpen?

U zich aansluiten bij Lifehacker in deze niche.

Bron: Lifehacker

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

5. Motivatie en inspiratie

Veel mensen voelen zich hulpeloos en hopeloos vechten een nooit eindigende en vaak verloren strijd tegen het leven strijd. Addicted 2 Succes is een blog die helpt injecteren wat motivatie en energie in hen.

Jij hetzelfde doen.

Bron: Addicted 2 Succes

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

6. Gewoontevorming

Ooit gehoord dat het 21 dagen duurt om een nieuwe gewoonte te vormen? Als je hard hebt geprobeerd om een slechte gewoonte te laten vallen en kies een goede, zou je het misschien niet eens met die wetenschappelijke bevinding.

Als je weet hoe je dit beter doen, help dan anderen zoals James Clear doet.

Bron: James Clear

Strategie voor het genereren van inkomsten: boeken, online cursus, sprekende evenementen

Persoonlijke financiën

Waarom kan ik niet zo rijk worden als de rijken?

Dit is een grote vraag waar veel mensen graag een antwoord op willen hebben. Als je de kennis, vaardigheden of ervaring hebt om mensen te helpen hun geld beter te gebruiken en te stoppen met je arm te voelen, zullen ze van je houden.

7. Schuld

Kun je mensen helpen om uit de schulden te komen? Het publiek dat van je wacht is groot. Vraag gewoon Blogging Away Schuld.

Bron: Blogging Away Debt

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

8. Investeringen

De meerderheid van de mensen weet dat het investeren van hun geld is beter dan het opslaan van het. Maar waar beginnen ze? Word lid van de Financiële Samurai in deze niche en verdienen terwijl het helpen van mensen investeren.

Bron: Financial Samurai

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

9. Soberheid en budgettering

Kun je mensen helpen budgetten te maken en erin te leven? Soberheid is een levensstijl die mensen helpt onnodige uitgaven te vermijden. Als dit uw gebied van expertise of belang is, spring dan aan boord. De zuinigheid is al bloggen over.

Bron: The Frugality

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing, sprekende evenementen

10. Financiële onafhankelijkheid

In alle financiële aangelegenheden is het einde dat moet worden bereikt financiële onafhankelijkheid. Als je mensen laten zien hoe je er komen, doe dan mee met Go Curry Cracker in deze blogging niche.

Bron: Go Curry Cracker

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

Gezondheid en fitness

Meer en meer, vooral met de voortdurende afbraak van ons milieu, zijn mensen op zoek naar een gezondere levensstijl. Je niet fout gaan met een niche in gezondheid en fitness.

11. Opleiding lichaamsgewicht

Het opbouwen van spieren wordt meestal geassocieerd met het raken van de sportschool. Het is echter mogelijk om spieren op te bouwen vanuit huis. Als je weet hoe en zou willen delen van de kennis, toetreden Global Bodyweight Training in deze blog niche.

Bron: Global Bodyweight Training

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten, lidmaatschappen

12. Veganistische diëten

We weten allemaal dat voor een goede spieropbouw, we veel eiwitten moeten eten. Wat gebeurt er als je veganist bent? Bekijk Vegan Liftz.

Bron: Vegan Liftz

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten, affiliate marketing

13. Ketogeen dieet

Hou je van het keto dieet? Er zijn veel mensen die willen afvallen en hebben gehoord dat keto dieet kan helpen. Kun je met ze meelopen door de reis zoals Keto in Pearls doet?

Bron: Keto in Pearls

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

14. Geschiktheid voor vrouwen

Voorbij zijn de dagen dat alleen mannen uitgeoefend voor fitness. Vandaag, vrouwen doen het ook-en ze zijn loving it. Bekijk Love Sweat Fitness als je nadenkt over deze niche.

Bron: Love Sweat Fitness

Strategie voor het genereren van inkomsten: digitale producten, fysieke producten

15. Oefeningen voor zwangere vrouwen

Artsen adviseren zwangere vrouwen om te oefenen. Knocked-up Fitness helpt hen om het te doen.

Bron: Knocked-up Fitness

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursus, coaching, fysieke producten, lidmaatschappen

16. Spieropbouw

Spieropbouw is het doel voor veel van degenen die oefenen, vooral in de sportschool. Als je mensen in dit gebied trainen, dan staat er een publiek op je te wachten. Overweeg de Body Building Blog.

Bron: The Body Building Blog

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, online programma

17. Powerlifting

Powerlifting is anders dan de meest voorkomende gewichtheffen. Als je een powerlifter bent en anderen wilt rekruteren, kijk dan op Powerlifting to Win voor inspiratie.

Bron: Powerlifting to Win

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, ebooks, fysieke producten, coaching, affiliate marketing

18. Powerlifting voor vrouwen

Ben je een vrouwelijke powerlifter? U er over bloggen, net als Girls Who Powerlift.

Bron: Girls Who Powerlift

Strategie voor het genereren van inkomsten: fysieke producten

19. Yoga

Yoga groeit in populariteit en als je ofwel de praktijk of gewoon leuk vindt, u blog over. Hier is wat inspiratie van Do Yoga With Me.

Bron: Doe Yoga With Me

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, online cursus, lidmaatschappen

20. Geestelijke gezondheid

Veel mensen lijden aan stress-gerelateerde problemen. Op het gebied van geestelijke gezondheid kan het slecht gaan. Als je de kennis of ervaring hebt om anderen te delen en te helpen, overweeg dan erover te bloggen.

Check out Anxiety Sisters voor inspiratie.

Bron: Anxiety Sisters

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursus, sprekende evenementen

21. Home Remedy

Hoewel de wetenschap heeft ons geavanceerde geneeskunde, soms is het gewoon makkelijker om eenvoudige huismiddeltjes te gebruiken. In plaats van haasten naar de apotheker voor OTC drugs, Top 10 Home Remedies helpt mensen omarmen de eenvoudiger oplossing.

Bron: Top 10 Home Remedies

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

22. Ontgifting

We kunnen niet over gezondheid praten zonder ontgifting te noemen. Dit is wat Detox Inista leert mensen over.

Bron: Detox Inista

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, boeken, ebooks, affiliate marketing

Levensstijl

Hier hebben we niches over manieren van leven en dingen die mensen doen die nauw verbonden zijn met hun leven.

23. Minimalisme

Het leven van een minimalistisch leven wordt geleidelijk aan modieus. Als je het al doet, waarom niet blog over. Check out Becoming Minimalist.

Bron: Minimalistisch worden

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursus, boeken, sprekende evenementen, app-abonnementen

24. Survivalisme

Wist je dat er mensen over de hele wereld zijn die zich altijd voorbereiden op de Apocalyps? Als je tips hebt om met hen te delen, sluit je dan aan bij Offgrid Survival in deze niche.

Bron: Offgrid Survival

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

25. Wine

Maybe you’re in the business of selling wine. Or maybe you own a vineyard. Or probably you have other reasons for being a wine lover. Whatever the reason, you can blog about wine. Vinography is already doing it.

Source: Vinography

Monetization Strategy: Ads, Book, Affiliate marketing

26. Beer

As loved as wine is, the most popular type of alcoholic drink is beer. If you love beer or are in the beer business, you can blog about. Good Beer Hunting is already in the niche.

Source: Good Beer Hunting

Monetization Strategy: Physical products, Beer events

27. Tiny Homes

Tiny homes are another way of life gaining popularity by the day. If this is of interest to you, you can blog in the niche as the Tiny House Blog is doing.

Source: Tiny House Blog

Monetization Strategy: Ads, e-magazine, House plans

28. Spas and massage

After a long tiring work day, visiting a spa can go a long way in calming nerves and helping relieve stress. If you love spas and their services, consider blogging about it. You can even set up a spa directory like Spa Finder.

Source: Spa Finder

Monetization Strategy: Ads, Gift cards, Partnerships

29. Retirement

Are you a retirement expert? Retirees also read blogs. You can also blog to inform those not yet there about the retirement life. Check out how Kathy’s Retirement Blog is doing it.

Bron: Kathy’s Retirement Blog

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

30. College Life

College leven is vrij uniek en studenten kunnen een loyaal publiek te bieden. U echter een andere aanpak, als de Broke Millennial blog en bieden waardevol advies aan degenen die net uit de universiteit.

Bron: Broke Millennial

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursussen, boeken, affiliate marketing, sprekende evenementen

Schoonheid en mode

Een van de grootste economie bouwers is de beauty-industrie. Met een goed begrip van de noodzaak om te kijken en zich geweldig voelen, is er geen einde aan het aantal blogs komen in deze niche.

31. Dressing

Er is geen mode zonder dressing. En hoewel mannen ook modieus zijn, zorgen vrouwen voor het grootste publiek. Als je van mode houdt, bekijk dan Memorandum voor inspiratie.

Bron: Memorandum

Strategie voor het genereren van inkomsten: Affiliate marketing

32. Make-up

Make-up is een belangrijk onderdeel van het leven van veel dames. Dat betekent op zich dat er altijd een publiek voor dergelijke blogs. Als je geïnteresseerd bent, doe mee make-up en Beauty Blog in deze niche.

Bron: Make-up en Beauty Blog

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

33. Sieraden

Mode gaat hand in hand met sieraden. Als je van sieraden houdt, overweeg dan om erover te bloggen. Gem Gossip is een van de blogs in de niche.

Bron: Gem Gossip

Strategie voor het genereren van inkomsten: Affiliate marketing, fysieke producten

34. Huidverzorging

Vierkant vallen in de schoonheid niche, huidverzorging is een hot topic voor elke vrouw in de mode. Met alle merken en verschillende producten beschikbaar, kan het publiek niet wachten op uw advies.

U blog als een liefhebber of vanuit een professioneel perspectief als Dr Bailey Huidverzorging.

Bron: Dr. Bailey Skin Care

Strategie voor het genereren van inkomsten: fysieke producten

Reizen en avontuur

Als je houdt van het plezier en avontuur van reizen, is er een enthousiast publiek te wachten om van je te horen. Sommigen hopen dat ze een vakantiebestemming kunnen kiezen door je blog te volgen.

35. Fotografie

Fotografie biedt veel vreugde en zoete herinneringen. Er zijn ook kunstliefhebbers te popelen om foto’s van weinig bekende plaatsen en ongewone bezienswaardigheden te kopen. Als je van reizen en het maken van foto’s houdt, kan reisfotografie een goede niche voor je zijn.

Bekijk The Wandering Lens en laat je inspireren.

Bron: The Wandering Lens

Strategie voor het genereren van inkomsten: Ebooks, Fysieke producten

36. Lokale stad/staat/landreizen

Toerisme vindt altijd plaats, zelfs op lokaal stadsniveau. Als u een native bent en uw locatie goed kent, waarom vertellen we bezoekers dan niet over uw stad, staat of land? Dit is wat Arts Atl doet.

Bron: Arts Atl

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, donaties

37. Camping

Het campingleven is echt een avontuur. Camping blogs trekken ook veel volgelingen. Als je van het buitenleven houdt, kun je blogen over en tips en recensies van campings delen. Bekijk Beyond the Tent.

Bron: Beyond the Tent

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

38. Van Life

Ooit in een busje gewoond of nog steeds gewoond? Dit is een groter avontuur dan eenvoudig kamperen. Als je de ervaring hebt, sluit je dan aan bij de Kombi Life-blog in deze niche. U genieten van het leven en blog over.

Bron: Kombi Life

Strategie voor het genereren van inkomsten: Ebooks, Fysieke producten, donaties

39. Wonen in het buitenland

Reizen hoeft niet alleen over het bezoeken van plaatsen en daar een verblijf van een paar dagen of weken. U ook blog over het leven in een nieuw land voor maanden of jaren.

Dit is de niche Enjoy Living Abroad blogs in.

Bron: Geniet van het leven in het buitenland

Strategie voor het genereren van inkomsten: boeken

40. Reisadvies

Je hoeft niet alleen foto’s te delen van de plaatsen die je hebt bezocht. U ook waardevolle reisadviezen of degenen die van plan hun eigen reiservaringen. Check out The Blonde Abroad voor manieren om dit te doen.

Bron: The Blonde Abroad

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing, digitale producten

41. Varen

Tot zover reizen via de weg en de lucht. Hoe zit het met reizen op het water? Hier is Better Boat, een blog over varen avonturen.

Source: Better Boat

Monetization Strategy: Affiliate marketing

42. Hotels and Accommodation

Hotels and accommodation is a huge market. As specific as it sounds, there are so many opportunities here. Consider Booking.com and everything it offers.

Bron: Booking.com

Strategie voor het genereren van inkomsten: partnerschappen

Wildlife

Mensen houden van dieren en als je ze meer over hen vertelt, vooral dingen die ze niet wisten, zullen ze steeds naar je terugkomen.

Hier zijn enkele smalle nissen binnen de wildlife niche.

43. Natuurbehoud

Als je leeft om bewustzijn te creëren over natuurbehoud, kan de wereld doen met meer mensen zoals jij. Overweeg bloggen over.

Check out Kate op Conservation voor wat inspiratie.

Bron: Kate on Conservation

Strategie voor het genereren van inkomsten: Affiliate marketing, fysieke producten

44. Vissen

Sommige vissen voor het bedrijfsleven, anderen voor de lol en nog steeds, anderen voor de sport. Wat uw reden voor de visserij, als je ervan houdt, LA Fish Blog bewijst dat dit een niche om te bloggen in kan zijn.

Bron: LA Fish Blog

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursussen, webinars, lidmaatschappen

Huisdieren

De liefde die mensen hebben voor hun huisdieren is groot. Steeds een deel van de families van mensen, huisdier wonderen willen weten hoe om te zorgen voor hun huisdieren en zelfs hoe je nieuwe te krijgen.

45. Honden

De beste vriend van een man? Honden leven al vele jaren met mensen. Helpen bij activiteiten zoals vissen en het verstrekken van veiligheid thuis, honden zijn geweldig om te hebben. Kijk eens naar The Bark. Het is een geweldige blog voor hondenliefhebbers.

Bron: The Bark

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

46. Katten

Het tweede meest voorkomende huisdier is de kat. Meestal geliefd bij vrouwen, katten kunnen dichter bij hun menselijke vrienden dan veel honden. Als je van katten houdt en er een paar dingen over weet, waarom blog je er dan niet over? Bekijk The Purrington Post voor inspiratie.

Bron: The Purrington Post

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

47. Dierenopvang

Met alle liefde die huisdieren krijgen van mensen, het is triest dat er mensen zijn die misbruik maken van huisdieren. De Animal Rescue Site redt dieren en als je hetzelfde doen, zijn er mensen om ze te waarderen en zelfs te adopteren.

Bron: Animal Rescue Site

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

Technologie

Technologie is wat de wereld van vandaag draait. Terwijl ze technologie omarmen, willen mensen op de hoogte blijven en laten zien hoe ze de producten die ze bezitten kunnen maximaliseren.

48. Consumententechnologie

Alle nieuwe spullen-tv’s, smartphones, elektrische auto’s etc, moeten allemaal worden gemeld op en de consument vertelde hoe het beste van hen te maken. Dit is waar een blog zoals Make Use Of komt.

Bron: Maak gebruik van

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, digitale producten, fysieke producten

49. Online veiligheid

Veel mensen onschuldig surfen op het web zonder enige kennis van de gevaren op de loer. Hieris hoe een blogger hen opleidt.

Bron: The Cyber Safety Lady

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, boeken, e-boeken, webinars, sprekende evenementen

50. Web design en ontwikkeling

Als het internet verbindt ons allemaal samen en meer mensen willen websites (en blogs), web design en ontwikkeling vaardigheden nodig worden. Als u deze vaardigheden, dan is dit een goede niche te krijgen in. Bekijk het werk van Website Builder Expert.

Bron: Website Builder Expert

Strategie voor het genereren van inkomsten: Website ontwikkeling, Web hosting, Affiliate marketing

51. Computerprogrammering

Met een groter computer- en smartphonegebruik is de behoefte aan softwaretoepassingen (apps) toegenomen. Als je apps ontwikkelen of anderen leren hoe het te doen, dan kun je bloggen in deze niche. Een voorbeeld blog in deze niche is Ray Wenderlich.

Bron: Ray Wenderlich

Strategie voor het genereren van inkomsten: abonnementen, online cursussen

52. Technology News and Reviews

People want to know what’s coming up in the world of tech. If you can keep them ahead of their friends, loyalty is guaranteed. This is what Tech Radar does.

Bron: Tech Radar

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

53. E-commerce

Bedrijven gaan online en mensen willen weten hoe ze naar e-commerce kunnen verhuizen. Als je deskundig en bekwaam bent in het beoordelen en adviseren over dit, dan kun je deze niche kiezen.

Check out A Better Lemonade Staan voor een aantal ideeën.

Bron: A Better Lemonade Stand

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, digitale producten, affiliate marketing

54. Drones

Drones zijn overal. Van het opnemen van trouwvideo’s tot productlevering. Als u een drone liefhebber of bent een fabrikant, waarom niet helpen anderen meer kennis?

Bekijk Drone Blog.

Bron: Drone Blog

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

55. Domotica

Domotica is interessant en handig. Mensen hebben daar echter hulp bij nodig. u het advies geven over zaken als opties, reviews, beveiliging, deals en alles wat met elkaar te maken heeft? Als je, start dan je blog en leg het publiek vast dat wacht op deze inhoud.

Hier is een dergelijke blog: Smart Home.

Bron: Smart Home

Strategie voor het genereren van inkomsten: Affiliate marketing, fysieke producten

56. Cryptocurrency

Mensen willen overal technologie, zelfs in hun geld. Als je weet over cryptocurrency en anderen kan helpen het te begrijpen, waarom blog je er dan niet over? Bekijk de blog Block Geeks.

Bron: Block Geeks

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing, lidmaatschappen

Auto’s en fietsen

Van het zijn een eenvoudig middel van reis, zijn deze een statussymbool geworden terwijl ook het bepalen van levensstijlen.

57. Vrachtwagens

Amerikanen houden van vrachtwagens en dat weten ze. Als u hen helpen in hun trucking levensstijl, dan zullen ze liefde en volg je. Er is hier veel diversiteit. Overweeg Trucking Truth, een blog over het trainen van vrachtwagenchauffeurs.

Bron: Trucking Truth

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, trainingsservices

58. Autoonderhoud

Hoewel sommige auto-eigenaren zullen bellen hun monteur onmiddellijk iets niet goed is, velen willen wat auto onderhoud kennis hebben. Als u voldoen aan deze behoefte, dan u een succesvolle blogger. Check out Mechanic Base voor wat inspiratie.

Bron: Mechanic Base

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

59. Motorfietsen

Als op twee wielen je ding is, is er veel waar je over bloggen in deze niche. Bekijk Wandering Biker voor een aantal ideeën.

Bron: Wandering Biker

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

Ouderschap

Een van de gemeenschappelijke doelen onder koppels is het hebben van kinderen. Omdat ze een nieuw ding in hun leven, ze hebben veel advies en ondersteuning. Als je het gevoel hebt dat je dit bieden, overweeg dan deze niche.

60. Zwangerschap

Elke zwangerschap is anders – moeders zullen je dat vertellen. De ups en downs zorgen voor veel uitdagingen en er is behoefte aan ondersteuning en advies. De Alpha Mom bewijst dat dit een waardevolle niche is.

Bron: Alpha Mom

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

61. Ouderschap voor vaders

Ouderschap wordt vaak geassocieerd met moeders, maar vaders doen het ook – en ze doen het goed. Zie hoe de blog Daddi Life biedt ouderschap ondersteuning voor vaders.

Bron: Daddi Life

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

Business

De zakenwereld groeit steeds verder en bedrijven willen weten hoe ze meer geld kunnen verdienen, kosten kunnen besparen, klanten kunnen behouden en nog meer klanten kunnen aantrekken. Als je ze helpen dit te doen, zou dat geweldig zijn.

62. Marketing

Marketing bestaat uit veel verschillende dingen en een vaak genegeerd deel van het is e-mail marketing. Met een oplossing blogt ConvertKit hierover. Je het ook doen.

Bron: ConvertKit

Strategie voor het genereren van inkomsten: e-mailmarketingsoftware

63. Ondernemerschap

Startups, kleine en middelgrote bedrijven zijn een belangrijk onderdeel van de economie van elk land. U ondernemers helpen opvoeden door hen te adviseren over verschillende zakelijke onderwerpen.

Check out Startup Mindset voor een aantal ideeën.

Bron: Startup Mindset

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

64. Evenementenplanning / Beheer

De sociale wezens die wij mensen zijn zullen altijd willen verzamelen in evenementen, fysiek of virtueel (Denk Skype, Zoom etc). Als je houdt van het samenbrengen van mensen, controleer hoe Velvet Chainsaw het doet en start je eigen blog.

Bron: Velvet Chainsaw

Strategie voor het genereren van inkomsten: adviesdiensten voor het plannen van evenementen, sprekende evenementen

65. Onroerend goed

u een goede verkoper en sluit grote verkoop? U bloggen over uw services of andere verkoopagenten leren hoe ze uw succes kunnen repliceren. Bekijk de Housing Wire blog voor inspiratie.

Bron: Housing Wire

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, lidmaatschappen, servicegidsvermelding,

66. Uitvindingen en innovaties

Zowel uitvindingen als innovaties zijn zeer waardevol in het bedrijfsleven. Als je geïnteresseerd genoeg bent, kun je een blog over de gebeurtenissen in deze zakelijke niche. Haal een aantal ideeën van Investors Digest.

Bron: Investors Digest

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, abonnementen

Carrière

Degenen die geen zaken doen, zijn grotendeels in dienst. Ze hebben ook hulp nodig bij het opbouwen van hun carrière. Als u expertise op een relevant gebied, u overwegen bloggen in deze niche.

67. Cv’s en sollicitatiebrieven

Voor iemand om te werken, zullen ze een CV en vaak, een sollicitatiebrief nodig. u de vele werkzoekenden die er zijn met deze twee documenten? Ontdek hoe Hiration hulp biedt en inspiratie opdoen.

Bron: Hiration

Strategie voor het genereren van inkomsten: abonnement, software

68. Loopbaanadvies

Een baan krijgen is niet alles. Je moet het behouden en er zelfs in groeien. Als je weet hoe je een carrière op te bouwen, dan overwegen bloggen in deze niche als we doen bij Cleverism.

Bron: Cleverism

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, online cursussen, SaaS

Relaties

Noem relaties en het eerste waar mensen aan denken is liefde. Hier zijn drie sub-niches binnen de relatie niche.

69. Dating

Hoe communiceer je met hem / haar, hoe je hem / haar op de eerste date, hoe om te weten of hij / zij is de juiste man / chick … er is zo veel mensen willen bereiken tijdens hun data.

Als je kennis of ervaring (of beide) hebt, kun je mensen helpen zoals Evan Marc Katz doet.

Bron: Evan Marc Katz

Monetization Strategie: Boeken, Online cursus, Audio, Coaching

70. Huwelijk

Van succesvol dateren tot succesvol huwelijk. Het huwelijk is echter anders dan dating en getrouwde paren zijn altijd op zoek naar advies en tips om hun huwelijken groot te maken.

Er is een publiek voor dit en Fierce Marriage bewijst het.

Bron: Fierce Marriage

Strategie voor het genereren van inkomsten: lidmaatschappen, affiliate marketing, boeken, fysieke producten

71. Echtscheiding

Echtscheiding is pijnlijk en iedereen die door het moet veel emotionele steun en juridisch advies. Gescheiden Meisje Smiling helpt dames gaan door dit. Als je enige kennis, vaardigheden of ervaring te delen hebt, kan deze niche je veel voldoening geven.

Bron: Gescheiden Meisje Glimlachend

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing, boeken, consulting

Sport

Een van de dingen die mensen bij elkaar brengen is sport. Welke sport je ook leuk vindt of speelt, er is een publiek dat net zo gepassioneerd is over diezelfde sport.

72. Schaken

Beschouwd als een spel voor denkers, schaken is niet zo populair als andere sporten. Het heeft echter zijn eigen trouwe aanhang. Als je wilt of schaken, u tegemoet te komen aan de fans die er zijn en zelfs beginnende schakers. Denk aan Chess.com.

Bron: Chess.com

Strategie voor het genereren van inkomsten: lidmaatschappen, boeken, fysieke producten

73. Honkbal

Een populaire sport met Amerikanen, zullen honkbalfans niet moeilijk te vinden zijn. Bekijk Atlanta Baseball Talk en zie of deze niche iets voor jou is.

Bron: Atlanta Baseball Talk

Strategie voor het genereren van inkomsten: fysieke producten

74. Basketbal

Dit is een andere populaire sport in de VS en de fans kunnen wachten om uw blog te ontdekken. Hier is een populaire blog om je aan het denken als basketbal is uw sport: SLAM.

Bron: SLAM

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, tijdschriften, fysieke producten

75. Golf

Een gentleman’s sport? De sport van de rijke man? Als de laatste waar is, dan is dit een goede niche om van te verdienen. Check out My Golf Spy voor een aantal ideeën.

Bron: My Golf Spy

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten, donaties

76. Surfen

Met de meeste sporten gespeeld op de grond, hoe zit het met een sportief avontuur op de wateren? Als je van surfen houdt, dan kan dit je niche zijn. Surfd is er al om te laten zien dat het kan worden gedaan.

Bron: Surfd

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, partners

Muziek en entertainment

Met alle stress en uitdagingen in de wereld, wie zou niet graag wat humor of ontspannende muziek?

77. Country Muziek

Hou je van country muziek? Misschien u uw liefde voor het delen en geld verdienen langs de weg. Dat is wat Taste of Country doet.

Bron: Taste of Country

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, e-commerce

78. Hip Hop Muziek

Hip Hop muziek heeft een zeer solide fanbase en je gemakkelijk haak je publiek als je houdt van de muziek en cultuur. Bekijk HipHopDX.

Bron: HipHopDX

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

79. Rockmuziek

Rock muziek is ook populair, met verschillende sub-genres, er is zo veel dat je zou kunnen blogen over. Hier is Theprp om je er een voorproefje van te geven.

Bron: Theprp

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

80. Instrumentspel

Ben je goed in het bespelen van een bepaalde of meerdere instrumenten? Er zijn heel veel mensen die hetzelfde willen leren. U een blog starten over het bespelen van een bepaald instrument. Gitaarspelen is een goed voorbeeld.

Bron: Gitaarspelen

Strategie voor het genereren van inkomsten: downloadbare en dvd-cursussen

81. Films

Hou je van films en bekijk je ze zodra ze uit zijn? Je bent niet alleen. Anderen kunnen echter niet in staat zijn om ze allemaal te bekijken en zou graag willen weten welke u aanbevelen.

Controleer hoe Screen Rant blogs over films.

Bron: Screen Rant

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

82. Videospelletjes

Videogames zijn ook een populair middel van entertainment. Ben je een fan van hen en kan goede recensies doen? PC Gamer is een voorbeeld dat je zou kunnen leren.

Bron: PC Gamer

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

83. Celebrity Gossip

Een reden waarom mensen kijken naar nieuws en volg beroemdheden is, zodat ze kunnen weten wat er gebeurt in hun leven. Als je celebs volgt en delen wat je over hen oppikt, is dat ook een blogniche. Bekijk Bossip in deze niche.

Bron: Bossip

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, online cursussen, fysieke producten

84. Populaire cultuur

De meerderheid van de mensen staan te popelen om te weten wat er trending in de stad. Als je cultureel nieuws en trends volgt, kun je daarover bloggen. Hier is een populaire cultuur blog om te controleren: Page Six.

Bron: Page Six

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

85. Komedie en Humor

Een goede regelmatige lach kan de arts weg te houden. Als u een komiek bent of comedyclips cureren en delen, dan kan dat uw niche zijn. Check out Funny or Die voor ideeën.

Bron: Funny or Die

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten

Religie

Religie is een sterke invloed in het leven van velen. Wat uw godsdienst ook is, er zijn mensen die wachten om het advies te lezen dat u geven op basis van religieuze leringen.

86. Christendom

Als de grootste religieuze groep in de wereld, kun je niet nalaten om een publiek op te bouwen in deze niche. U blog over christelijke leringen en waarden of christelijk nieuws zoals christelijke krantenkoppen.

Bron: Christian Headlines

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

87. Islam

Er is een enorme bevolking van moslims in de wereld die hun geloof probeert te verdiepen en het dienovereenkomstig te beoefenen. Als je ze helpen, zul je bloggen naast De productieve moslim.

Bron: De productieve Moslim

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursussen, fysieke producten

88. Boeddhisme

Boeddhisme groeit en veel mensen omarmen haar leringen over het leven. Check out Tricycle, als je een boeddhist, je zou kunnen besluiten om te bloggen in deze niche ook.

Bron: Driewieler

Strategie voor het genereren van inkomsten: abonnementen, online cursussen, donaties

89. Atheïsme

Atheïsten geloven niet in het bestaan van God. Ben jij een van hen? Kom naar buiten en blog over je overtuigingen en moedig andere atheïsten aan. Bekijk atheïst revolutie.

Bron: Atheïst Revolutie

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

Landbouw en dierenhouden

Van de agrarische revolutie tot de glastuinbouw, landbouw staat centraal in het menselijk leven. Heb je hier iets mee te maken?

90. Veeteelt

We hebben vlees en andere producten van dieren nodig. Om die reden is het fokken van dieren noodzakelijk en kan het ook een vaardigheid zijn om te delen. In plaats daarvan is bloggen over dit.

Bron: Insteading

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

91. Biologische landbouw

Verkiest u de traditionele manier van landbouw in plaats van het gebruiken van allerlei chemische producten op uw gewassen? Je weet hier duidelijk wel wat van. Waarom niet delen van de info?

Word lid van Organic Farming Research Foundation in deze niche.

Bron: Organic Farming Research Foundation

Strategie voor het genereren van inkomsten: partnerschappen, evenementen, donaties

92. Agribusiness

Agribusiness groeit van kleinschalig naar de grote markten. Als je vaardigheden of ervaring hebt om te delen, overweeg dan bloggen in deze niche naast Ag Wired.

Bron: Ag Wired

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties

93. Aquaponics

De nieuwe ling in de buurt? Velen raken geïnteresseerd in aquaponics en je hen helpen groeien in het als je beschikt over de kennis en ervaring. Bekijk How To Aquaponic.

Bron: How To Aquaponic

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing, boek

Andere niches

De resterende niches zijn gegroepeerd omdat ze kunnen staan alleen of in andere niches.

94. Doe-het-zelfprojecten

Meer en meer mensen verlangen om hun handen vuil te krijgen en de klus te klaren. Het is leuk en helpt bij het opbouwen van uw vertrouwen ook. Ben je een doe-het-zelf fan? Check out Pretty Handy Girl.

Bron: Pretty Handy Girl

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

95. Het leren van talen

Hoeveel talen ken je? Kun je anderen die talen leren? Door de manier waarop je ook ‘werven’ anderen om u te helpen leren mensen nieuwe talen. Kijk eens naar Rosetta Stone.

Bron: Rosetta Stone

Strategie voor het genereren van inkomsten: online cursussen, software

96. Interieur

Wie wil er nou geen mooi huis? Als je bedreven bent in het maken van ruimtes ziet er mooi en uniek, overweeg bloggen in deze niche. Appartement Therapie kan u helpen om te beginnen.

Bron: Apartment Therapy

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing, e-commerce

97. Politiek

De politiek zal je zeker snel een volgende geven. Houd in gedachten dat de politiek is heel verdeeldheid zaaien en je zou kunnen eindigen met een aantal niet-zo-vriendelijke opmerkingen. Check out Gateway Pundit.

Bron: Gateway Pundit

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, fysieke producten, donatie

98. Milieubehoud

Zo veel waarschuwingen voor klimaatverandering en veel landen moeten nog in actie komen? Je helpen het woord te verspreiden. Grist doet precies dat.

Bron: Grist

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, evenementen, donaties

99. Landschapsarchitectuur

Ben je goed in het omzetten van groene ruimtes in prachtige omgevingen voor ontspanning? U bloggen en verdienen aan deze vaardigheden. Bekijk Borst Landschap en Design.

Bron: Borst Landschap en Design

Strategie voor het genereren van inkomsten: Landschapsarchitectuur

100. Kunst en Ambacht

Heb je het gevoel dat kinderen andere vaardigheden moeten ontwikkelen dan die van videogames en smartphonegebruik? Easy Peasy and Fun leert hen ambachten.

Bron: Easy Peasy and Fun

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, lidmaatschappen

101. Liefdadigheid en activisme

Als je goed bent in het pleiten voor de rechten van anderen, dan moet je het opzetten van een activisme blog als Human Rights First.

Bron: Human Rights First

Strategie voor het genereren van inkomsten: donaties

102. Productreviews

Als je producten uitproberen en beoordelen, dan is er een publiek dat op je advies wacht. Product Review Mom is een voorbeeld van een dergelijke blog.

Bron: Product Review Mom

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, affiliate marketing

103. Lijsten

Er is iets over koppen als “10 dingen die je niet wist over (populaire beroemdheid).” Als u liever bloggen over lijsten, dan u deelnemen aan Listverse en wat inspiratie opdoen.

Bron: Listverse

Strategie voor het genereren van inkomsten: advertenties, boeken

De 3 grootste fouten nieuwe bloggers maken bij het identificeren van een waardevolle Blog Niche

Bij het zoeken naar de juiste blog niche, zijn er fouten die je gemakkelijk zou kunnen maken zonder het te weten.

Er zijn 3 bijzonder grote fouten die we hebben gezien nieuwe bloggers maken bij het identificeren van een blog niche.

Het kiezen van een niche alleen maar omdat het winstgevend is

Je wilt geld verdienen met bloggen. Moet je niet gewoon kiezen voor de best betalende niche?

Bron: BrandonGaille

Het is een grote verleiding, maar je zou het liever vermijden. U gaan in dergelijke niches en niet om geld te verdienen als je niet hebt wat nodig is.

Je moet ervoor zorgen dat je de nodige vaardigheden en kennis om te bloggen in de niche die u kiest, want je alleen geld verdienen de expert.

Concurrentie vermijden

Het starten van een nieuwe blog kan eng zijn, vooral als je jezelf vergelijkt met bloggers verdienen meer dan $ 100K / maand. Als je ontdekt dat ze bloggen in dezelfde niche waarin je geïnteresseerd bent, kun je het gevoel hebben dat je ergens anders moet zoeken.

Niet doen.

Het hebben van concurrentie in een niche is het bewijs dat mensen er geld verdienen (en dat kan je ook).

Anders dan dit bewijs, staan jullie ook te profiteren van de talrijke gidsen en gratis adviezen van degenen die jullie voor zijn gegaan. Als je je eigen niche met nul concurrentie uitsnijden, kost het je tijd om te leren en te slagen.

Besluiteloosheid

De druk die wordt geleverd met het kiezen van de juiste blog niche kan enorm zijn. Je wilt zeker geen fout maken. Maar dat betekent niet dat je er perfect over moet zijn.

Als je de perfecte niche wilt, blijf je zoeken en vind je er nooit een.

Bovendien is het zeer waarschijnlijk dat ergens langs de weg, zult u een paar dingen over uw blog te veranderen. Je zou zelfs kunnen verhuizen naar een andere niche alleen maar omdat uw publiek vraagt om het en is bereid om te betalen voor de resultaten.

Veel bloggers hebben dit ervaren. Het kan je ook overkomen, dus denk niet te veel na over de niche. Begin met een goed genoeg niche en pas je blogreis aan naarmate je meer feedback van klanten krijgt.

Veelgestelde vragen over niche blog

Veel vragen komen wanneer nieuwe bloggers zijn op zoek naar de juiste blog niche. Hier zijn enkele gemeenschappelijke en de antwoorden op hen.Wat is de beste niche om te bloggen in?


Het is moeilijk om elke niche het beste te noemen, tenzij je allereerst je motivatie identificeert. Als u na groot geld, dan zijn de persoonlijke financiën en de marketing de beste opties.

Echter, omdat er top-verdienen bloggers in andere niches ook, de sleutel is om te bepalen welke niche goed kan werken voor

je.Wat is de beste niche voor een beginnende blogger?


Als een beginner blogger, de beste niche om te kiezen zou degene die je comfortabel bent met, in termen van kennis en vaardigheden. Hoewel je leert terwijl je blijft bloggen, zal vertrouwen in je niche je helpen geweldige inhoud te ontwikkelen omdat je zeker bent van wat je deelt.Welke blog niche betaalt het meeste geld in de kortste tijd?


Als u wilt veel verdienen in de kortste tijd, dan blog in de niches van marketing en persoonlijke financiën. Zorg ervoor dat je genoeg kennis in het veld hebt.

U moet ook de juiste strategieën voor het genereren van inkomsten en de juiste prijzen implementeren om snel veel geld te

verdienen.Tussen kennis, vaardigheden, ervaring en passie, wat is het belangrijkste voor succesvol bloggen?


Al deze factoren zijn nodig voor een succesvolle bloggen. Toch hebben sommige niches misschien meer van het ene ding nodig dan het andere.

Bloggen om mensen te helpen uitdagingen te overwinnen die je hebt overwonnen, heeft mogelijk geen counselingvaardigheden

nodig. Uw ervaringen alleen al kunnen u helpen zich te verhouden tot mensen en hen te begeleiden naar de oplossingen die ze nodig hebben.Kan ik blog over een gebied van belang, ook al ben ik niet een expert in?


Ja, en dat kan resulteren in veel voldoening. De interesse die je hebt in het gebied zal je duwen om onderzoek en nieuwe dingen te leren. Met het leren plaats, u op weg naar steeds een expert.

Kies een niche en begin online geld te verdienen met je blog

Bloggen is een van de beste kleine zakelijke ideeën die je beginnen met minder dan $ 100.

Nu je weet hoe je de juiste niche voor je blog kiezen, vertragingen voorkomen en vandaag nog aan de slag met het opbouwen van je online bedrijf.

Uit het Engels vertaald Bron:

Andere Leuke Berichten waarin ik publiceer vindt U hier beneden

Welkom bij Blog Academie Theo-Herbots

Een Blog voor U
Samen Met U
Door U

LEES MEER

Theo-Herbots-Blog-Geeft Uw leven een doel

Een mens zonder Doel is als een Vis zonder water
Hij Sterft
Ik help U om Uw Doel te bereiken

LEES MEER

BLOGGING-TIPS

Onbekend is onbemind
Graag begeleid ik U door de wonderlijke Wereld van Bloggen.
Als U dit gelezen heeft is de kans zeer groot dat U ook begint

LEES MEER

Het verhaal over mijn Fotografie

Het hoe,
Het waarom
En nog veel meer

LEES HET VERHAAL

FOTOGRAFIE-CURSUSSEN-THEO-HERBOTS

Kijk, in wezen zijn jouw intenties ten opzichte van jouw Fotografie goed
Hoewel je mogelijkheden soms overschaduwd worden door niet bepaald geringe invloed van slechte ervaringen, zijn ze heel wat beter dan iemand je ooit liet geloven

LEES MEER

GEZONDHEID

Door de corona-crisis lange tijd stopgezet.
Maar binnenkort zeker ook terug actief
Beter en mooier dan ooit tevoren

LEES MEER

ARMOEDE EEN ONRECHT DAT IEDEREEN KAN OVERKOMEN

Lees de berichten over Armoede.
En wees niet langer blind
Voor dit enorme Maatschappelijk probleem

Lees meer

TIENEN MIJN GELIEFDE STAD

Als fiere inwoner van Tienen
Heb ik reeds wat berichten geplaatst over mijn geliefde stad #Tienen
U kan ze allemaal terugvinden in de inhoudsopgave
Of via de pagina hier beneden

LEES MEER

INHOUD WEBSITE

Al de Rubrieken waar ik reeds in gepubliceerd heb.
Kies Uw rubriek die U wilt bekijken.
En al de berichten komen mooi verzameld naar voor

INHOUD WEBSITE

MIJN LEVENSVERHAAL

Een categorie van berichten die veel succes had, maar om persoonlijke redenen lange tijd mee gestopt.
Maar ik ga er binnenkort terug verhalen aan toevoegen

VERNEEM MEER

CITATEN EN WIJSHEDEN

Nieuw in deze rubriek
Ga ik regelmatig
citaten en wijsheden aanbrengen
die Uw leven positief zullen veranderen

VERNEEM MEER

DE WEG NAAR EEN GELUKKIG LEVEN

In deze nieuwe categorie
Ga ik regelmatig artikels publiceren.
Gezond verstand als Gids
voor een beter leven

LEES MEER

GENIETEN VAN TUINIEREN

Ook deze Rubriek was ooit Belangrijk.
Lange tijd verwaarloosd maar binnenkort terug actief.
Met allerlei Tips, Adviezen en Verhalen.
Maar ook prachtige video’s

LEES MEER

ONLINE-INTERNET-TOOLS

Betaalbare en toch degelijke Internet-Tools
Voor iedereen die op het Internet Actief is.
En wie is dat tegenwoordig niet?
U toch ook?

LEES MEER

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Dranken
Afslanking
Schoonheidsproducten
Sportproductenu

VERNEEM MEER

THEO-HERBOTS-MAAKT UW WEBITE

Waarom kiezen voor mij !!!
Voorbeelden, beschrijving
en veel meer

Verneem Meer

PERMACULTUUR

TUINIEREN MET RESPECT VOOR
DE NATUUR
SAMEN MET DE NATUUR
BINNENKORT OOK TERUG ACTIEF

VERNEEM MEER

THEO-HERBOTS-FANCLUB

Samen met U
Samen door U
Samen door U

VERNEEM MEER

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%