Aankondiging Nieuwe Website || Announcement New Website

woman wearing an apron using a megaphone

Aankondiging Nieuwe Website || Announcement New Website

Theo-Herbots Mantelzorger en Vrijwilliger

food and drinks inside the carton box

Voorwoord

De berichten die ik hier in het verleden heb gepubliceerd op deze Blog, blijven bestaan, maar zullen geleidelijk worden overgebracht naar een andere blog, ik ga deze Blog vooral gebruiken over onderwerpen zoals, mantelzorg, Vrijwilligerswerk en andere problemen in onze Maatschappij

Waarom?

Sinds ik begon als Vrijwilliger in De Zorgsector, ondervind ik steeds meer en meer hoe onderbemand de personeelsdiensten er overal zijn, dit ten koste, niet alleen van Het Personeel, maar ook te koste van mensen die moeten verzorgd worden.

Daarom:

Wil ik via deze Blog, mensen ertoe aanzetten een studierichting te kiezen in De Zorgsector en ook mensen die over de nodige vrije tijd beschikken, zich aan te melden als Vrijwilliger, ten goede van Personeel en Patiënten

Verneem alles over mijn Vrijwilligerswerk

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Waarom? || Volunteer in the Social Sector Why?

Geplaatst op  door Theo-Herbots-Journalist-Fotograaf-Gezondheidsconsulent

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Waarom?

Er komen spoedig meer berichten in deze categorie Vrijwilligerswerk

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Hoe het begon

Door tegenslagen in Het Leven waar ik geen vat op had, heb ik veel verdriet, pijn en armoede gekend.

Zonder de hulp of de steun van vele buitenstaanders, had ik dit alles niet kunnen blijven dragen.

Maar gaandeweg is dank zij die hulp alles beginnen te beteren in mijn leven.

Maar er zijn vele anderen die die steun ook kunnen gebruiken en daarom

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Over

Toen ik als Theo-Herbots -Vrijwilliger, begon in 2017, heeft dit een enorme impact gemaakt dankzij de hulp van velen in de Tiense gemeenschap. De kern van mijn werk ligt in de voortdurende passie en toewijding die ik breng in het scala aan projecten waaraan ik deelneem. Doe alsjeblieft met mij mee door mijn inspanningen te ondersteunen om een betekenisvol verschil te maken in het leven van anderen.

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Het strand schoonmaken

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Informatie

Het is ongelooflijk hoe een klein idee kan uitgroeien tot iets heel bijzonders. als Theo-Herbots -Vrijwilliger ben ik geworteld in de overtuiging dat we allemaal een inherente verantwoordelijkheid hebben om een betekenisvol verschil te maken in onze gemeenschap. Met een verscheidenheid aan actieve projecten gebruik ik mijn vaardigheden en middelen om mijn doelen met succes te bereiken.

Sinds ik begon in 2017 ben ik er trots op om te zien hoe mijn activiteiten in de Tiense gemeenschap en daarbuiten ten goede zijn gekomen.

Meedoen? Draag bij aan ons werk door vandaag nog te doneren 

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector Mijn missie

Het is zo gemakkelijk om in een patroon van apathie te vervallen terwijl we door ons leven gaan. mijn activiteit is geboren uit een toewijding om te stoppen met het passeren van de echte problemen van de samenleving en er direct mee om te gaan. Ik heb mij ten doel gesteld om degenen te helpen die het het meest nodig hebben. Theo-Herbots -Vrijwilliger is er om te helpen, en ik geloof dat verandering mogelijk is als we er ons hart en verstand op richten.

Theo-Herbots-Vrijwilliger in de Sociale sector, Het Vervolg

Sommige taken die ik op me nam, waren zo zwaar om alleen uit te voeren, dat ik verder gegaan ben met vrijwilligerswerk binnen Samana (organisatie ter ondersteuning van Mantelzorgers) en bij Present omdat ik van uit deze goed georganiseerde organisaties enorme steun ontvang, logistiek, opleidingen en veel meer

Een mens zonder doel is als:

Een vis zonder water, hij sterft.

Mijn Doel is mensen helpen

person holding a stress ball

Geen mens kan Gelukkig zijn zonder geloof in eigen kunnen om dit doel te bereiken

Ik wil en zal mijn Doel bereiken en Mensen Helpenhttps://wieistheoherbots.com/

Verneem meer over deze nieuwe Blog

  • Voor U
  • Door U
  • Samen met U

Theo-Herbots Gezondheid-Blog & Fotografie || Health-Blog & Photography

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag
%d bloggers liken dit: