#Daily Prompt Theo-Herbots Mijn Optredens en Toespraken ||My Appearances and Speeches

theater interior
Advertenties


Heb je ooit opgetreden of een toespraak gehouden?

zeker en vast, verneem meer hier beneden

Ik heb drie jaar lang lessen relaxatie, ademhaling en meer gegeven voor het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk in Tienen

Een voorbeeld van één van de lessen in De Video Hier beneden

Ik heb dat ook al gedaan voor SAMANA.

Ik heb ook een tijdlang lesgegeven voor het aclvb in verband met Social-Media en andere.

En zeker niet te vergeten, dat ik tweemaal de hoofdrol heb gespeeld in een toneelstuk.

Een video daarover voeg ik binnenkort toe

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U.

Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier.

Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen.

Theo-Herbots 

Verneem meer over mij

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%