Theo-Herbots mijn droombaan ||my dream job

Theo-Herbots mijn droombaan

Theo-Herbots mijn droombaan

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


Dagelijkse schrijfopdracht

WordPress-Interview: Wat is je droombaan?

Theo-Herbots mijn droombaan


Eerst en vooral wat meer uitleg hoe een droombaan kan


Theo-Herbots mijn droombaan

Een droomjob in 7 stappen

Door De Redactie

16 May 2011

Ben je net afgestudeerd en al op zoek naar een toffe job? Of wil je promotie maken deze zomer? Hoe raak je gemakkelijk hogerop de professionele ladder? Met de juiste instelling en wat praktische aanpassingen lukt het aardig. We geven 7 geheimen van succes prijs, zodat je vlot hogerop geraakt.

1. Weet waar je goed in bent:

Uit onderzoek blijkt dat de eerste vijf jaar cruciaal zijn voor het verloop van een carrière. Vraag je vroeg genoeg af waar je goed in bent. Welke functie past bij jou? Die kennis is immers noodzakelijk bij het kiezen van het juiste beroep. In een later stadium kan je het takenpakket van je job meer laten afstemmen op je kwaliteiten. Weet je niet waar je goed in bent? Vraag raad aan vriendinnen en collega’s. Zij kunnen vlotter je sterke en zwakke punten opsommen.

2. Volg je hart

Sta open voor je roeping. Is er iets waar je van nature goed in bent? Het moooiste is om van je roeping of je hobby je beroep te maken. Om te ontdekken wat jouw ding is, moet je je afvragen wat je raakt en waar je gevoelig voor bent. Het loont de moeite, want in een beroep dat je graag uitoefent, kan je makkelijker promotie maken.

3. Vertrouw op je gevoel

Intuïtie mag gerust gebruikt worden op de werkvloer. Veel succesvolle managers nemen beslissingen op basis van hun buikgevoel en bedenken pas achteraf hun argumenten. Gebruik je inuïtie op de juiste manier en combineer je gevoel met je analitisch vermogen.

4. Leer van mannen

Een goede sfeer is belangrijk op het werk. Maak van discussies geen persoonlijke kwestie. Je mannelijke collega’s doen dat ook niet en doen daar goed aan. Wees ook niet te bescheiden. Als niemand weet wat je ambities zijn, kan je nooit voor een nieuwe carrièrestap in aanmerking komen.

5. Kennis is macht

Je hoeft niet per sé voor 100% te voldoen aan de omschrijving van een vacature om ervoor in aanmerking te komen. Je kan toch ook bijleren on the job? Als je 70% van de functie-eisen onder de knie hebt, is de overige 30% slechts een uitdaging. Bovendien is het belangrijk om tijdig over te stappen naar een nieuwe functie. Grijp ook je kans om bij te scholen.

6. Dress for success

Wil je vlot hogerop? Kleed je alvast naar je volgende droomjob, zodat het plaatje van in het begin klopt. Wie er goed uit ziet, voelt zich ook meteen een heel pak zekerder.

7. Netwerken

Het klinkt cliché, maar succesvol netwerken is misschien wel de belangrijkste methode om succes op het werk te vergaren. Denk aan zakelijke borrels en receptie, maar ook in de fitnessclub en op de speelplaats van de school. Ook online-netwerken kan handig van pas komen. Je weet immers nooit waar er leuke jobs op de loer liggen en wie op zoek is naar nieuw personeel.


Theo-Herbots mijn droombaan

Ikzelf heb mijn droombaan gevonden


Bent U een échte Vriend van Theo-Herbots? Ik ben benieuwd

Als U een échte Vriend / Vriendin van me bent doe dan de volgende dingen.

  1. Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt,

Binnen handbereik ligt?


Laat het zien

Het groeiend succes van mijn Blog kan U hier beneden waarnemen door het steeds groeiend aantal Vrienden die zich inschrijvingen op de Nieuwsbrief


Vergeet niet om na inschrijving naar Jouw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken.

Dit is zo ingebouwd om U te beschermen tegen Spam

Voeg je bij 7.048 andere abonnees

2) Ben benieuwd of U een


En U gaat gebruik maken van de Sociale-Media-Knoppen hier beneden ⬇️⬇️


Ik dank U voor Uw medewerking, U heeft laten zien dat U een échte Vriend of Vriendin bent

Honderd Vragen en antwoorden over De Auteur van deze “GEWELDIGE BLOG” die “ANDERS” is dan elke “ANDERE”

Ik zal je er naar toe leiden. En je zal zien dat je heel wat reden hebt om me te volgen. Geef me enkele momenten en je zal begrijpen waarom ik zo blij en enthousiast ben

Ik ontmoet U graag terug op mijn Sociale -Media Hier beneden ⬇️⬇️

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%