Theo-Herbots Mijn Vaardigheden ||My skills

Theo-Herbots Mijn Vaardigheden

|Blog in 110 Languages ⬆️see the google translate widget above ⬆️Together For You, Together With You, Together By You

Internationaal WordPress-Forum voor #Gezondheid, #Fotografie, #Video-Grafie, #Internet-Tips en mijn Prachtige Stad #Tienen,

Je zult mijn rondleiding over mijn Vaardigheden geweldig vinden


Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots


Een Inleidende Spreuk om te onthouden

Op een dag leer je het subtiele verschil kennen tussen een hand vasthouden en een ziel ketenen.
Dan leer je dat liefde niet betekent: leunen,
en dat gezelschap niet betekent: veiligheid.
Je ontdekt dat een kus geen contract is en een cadeau geen belofte.
Je begint je nederlagen te accepteren met je hoofd omhoog en je ogen open.
Je leert vertrouwen op vandaag omdat morgen te onzeker is voor plannen.
Na een poos leer je dat zelfs zonneschijn je verbrandt als je er te veel van krijgt.


Dan wordt het tijd je eigen tijd te beplanten en dan zorg je voor je eigen ziel
en wacht je niet langer op een wonder van buitenaf.
En dan weet je echt, dat je het echt kunt volhouden en dat je echt sterk bent en dat je echt waarde hebt.
En je leert en leert.
Bij ieder afscheid leer je.
Voltaire (1694-1778 filosoof)


De wereld zit vol met geweldige reizen en avonturen die je te wachten staan. Kom in contact met verschillende mensen, culturen, tradities en landschappen.

Op deze Blog Vindt U een complete rondreis

Theo brengt Zon in Uw Leven


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden. Vaardigheid 1

Theo-Herbots-Levensverhalen-Schrijver

Schrijven is voor Theo-Herbots- altijd een hobby geweest. Het was echter niet altijd iets waarvan werd gedacht dat er brood mee verdiend kon worden. Nadat ik in 2000 een wedstrijd voor korte verhalen had gewonnen, realiseerde ik me dat ik iets waardevols met de wereld te delen had en ging ik fulltime schrijven.

Sinds ik mijn passie in een beroep veranderde, heb ik als Schrijver veel geschreven en onderzoek ik voortdurend nieuwe thema’s, genres en ideeën. Het is ongelooflijk hard werken, maar ik ben nooit gelukkiger dan wanneer ik aan mijn bureau ga zitten en de openingswoorden voor een nieuw boek of verhaal op papier zet.


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden Mijn 2de vaardigheid Fotografie


Het leven achter de lens

De sensatie van fotografie

Fotograferen begon als een hobby, maar door jarenlang hard werken en toewijding heb ik er een mooie carrière van gemaakt. Ik reis al sinds 2000 de wereld rond en heb tijdens mijn reizen de schoonheid en unieke eigenschappen van verschillende bestemmingen weten vast te leggen.

Fotografie is de belangrijkste manier waarop ik mijn ervaringen met de wereld deel en ik hoop dat jij net zo geniet van het bladeren door mijn foto’s als ik geniet van het nemen ervan. Mijn doel is om zoveel mogelijk van de wereld te fotograferen en de prachtige plaatjes van onze planeet te delen met iedereen die met mij mee wil reizen.


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden- Vaardigheid 3 Theo-Herbots-Gezondheids-Consulent

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent sinds 2015, heb ik geleerd dat elk moment met twijfel, angst of druk kan worden gebruikt als katalysator voor een nieuwe start.

Uw weg naar optimale gezondheid begint hier.

Begeleiding. Coaching. Overleg.

Als gepassioneerd en gecertificeerd Gezondheidsconsulent begrijp ik dat de beste manier om onze levensdoelen te bereiken, is om een proactieve en integratieve benadering te volgen om gezond en gelukkig te zijn.

Over mijn aanpak

Hoe ik ben begonnen en wat mijn toekomst is

Als gecertificeerd Gezondheidsconsulent begrijp ik de frustratie van het gevoel dat er meer voor u is weggelegd, maar dat u niet weet waar u moet beginnen.

Wie ik ben en wat ik doe

Mijn verhaal

Ik ben sinds 2000 een bekwame Massagetherapeut, na meerdere opleidingen die volgden na mijn eigen schrik over mijn gezondheid. Als onderdeel van mijn praktijk en filosofie streef ik ernaar mijn patiënten zowel iets te leren als te genezen, zodat ze beter en gezonder gaan leven.

Mijn aanpak bestaat uit een combinatie van zowel oosterse als westerse methoden. Als u een positieve, energieke en zorgzame Massagetherapeut nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen om te ontdekken hoe ik u kan helpen met herstellen en revitaliseren.


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden. Vaardigheid 4 Vrijwilliger in de sociale sector

Informatie
Het is ongelooflijk hoe een klein idee kan uitgroeien tot iets heel bijzonders. Theo-Herbots -Vrijwilliger is geworteld in de overtuiging dat we allemaal een inherente verantwoordelijkheid hebben om een betekenisvol verschil te maken in onze gemeenschap.

Mijn missie
Het is zo gemakkelijk om in een patroon van apathie te vervallen terwijl we door ons leven gaan. . Ik heb me ten doel gesteld om degenen te helpen die het het meest nodig hebben. Theo-Herbots – is er om te helpen, en ik geloof dat verandering mogelijk is als we er ons hart en verstand op richten


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden Vaardigheid 5 FITNESSCOACH-THEO-HERBOTS

Gegarandeerd resultaat

Als een gekwalificeerde en geaccrediteerde trainer laat ik de inwoners van Tienen sinds 2000 stuk voor stuk fitter worden. Of je nu een paar kilo wilt afvallen of spiermassa wilt opbouwen, neem vandaag nog contact met me op en dan gaan we aan de slag!

OVER FITNESSCOACH-THEO-HERBOTS

Jouw lichaam, zoals jij het wilt

Fit worden zou geen marteling moeten zijn. Hier en daar zal er zeker spierpijn zijn, maar ik geloof dat fit worden vooral leuk moet zijn en niet iets om tegenop te kijken. Ik krijg de kans om levens te veranderen voor de kost, wat niet alleen een voorrecht is, maar ook een bevredigend en lonend gevoel geeft.

Ik help klanten uit Tienen en omgeving sinds 2000 met hun fitnesstraining. Als een volledig gekwalificeerde en geaccrediteerde Fitnesscoach, geloof ik sterk in de positieve voordelen die fitness op alle vlakken van ons leven met zich meebrengt. Ben je klaar voor verandering? Neem contact met me op voor meer informatie.


WIE IK BEN

Jouw fitnessgoeroe

Een gezonde levensstijl begint met een fit lichaam. Mijn missie als jouw Fitnesscoach is om je fitnessdoelen te bepalen, een programma op te zetten en je door elke training heen te loodsen.

Ik help mijn klanten in Tienen en omgeving sinds 2000 bij het positief veranderen van hun uiterlijk en zelfbeeld. Door mijn ervaring en holistische benadering van gezondheid en fitness voel je je snel geweldig. Waar wacht je nog op? Ik help je graag. Trek je sneakers aan, pak je tas in en laten we beginnen met sporten. Neem vandaag nog contact met me op.

IETS OVER MIJ

Alles over fitness

Fit worden zou geen straf moeten zijn. Het is een geweldige en krachtige levensstijl die iedereen kan bereiken. Ik geloof in de focus op de prettige kant van fitness. En hoewel je af en toe misschien spierpijn zult hebben, zal de hoeveelheid plezier en energie die je ervaart zwaarder wegen dan het ongemak. Ik heb mijn trainingsregime ontwikkeld door met verschillende mensen samen te werken en ik vind het altijd leuk om mijn programma aan nieuwe klanten aan te passen.


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden. Vaardigheid 6 verkoper online-Bioproducten

The ORGANO
Grijp je kans met

Het verandert
je leven

Hier bij Organo willen we mensen met hecht teamwerk een kans geven een succesvolle loopbaan op te bouwen. Met het baanbrekende compensatieprogramma van Organo wordt alles mogelijk. Sluit je aan bij meer dan een half miljoen tevreden Organo-ondernemers!

NU REGISTREREN!


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden Vaardigheid 7 Ik maak Speciale Video’s, aankondigingen en veel meer

Ons verhaal

De missie van Theo-Herbots-Videoproducent is simpel: om hoogwaardige diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten. Ons team doet er alles aan om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van elk project. Via open communicatie en een uitzonderlijke service hopen we dat u vindt wat u zoekt bij ons/onze Videobewerking service. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of algemene vragen.


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden Vaardigheid 8 mijn politieke overtuigingen

Mijn doel is om een impactvolle Politicus te zijn die wordt geleid door mijn Volgers. Ik ben geïnspireerd door de overtuiging dat gewone mensen een samenleving kunnen vormen waarin iedereen zijn ware potentieel kan bereiken.

Mijn missie is het inspireren en promoten van impactvolle oplossingen voor enkele van de meest kritieke problemen waarmee we worden geconfronteerd, door de kracht van maatschappelijke betrokkenheid


Mijn vaardigheid 9 Mijn eigen Tijdschrift

Leer ons beter kennen

Wie wij zijn

Theo-Herbots-Online tijdschrift rapporteert over alle recente ontwikkelingen in de wereld van kunst, cultuur, sport, eten en meer.

Ons team van bekwame copywriters is ervaren en ze hebben passie voor hun werk.

Ze zijn er om jou van boeiende verhalen te voorzien over de onderwerpen die jou het meeste interesseren.

Als Online tijdschrift zijn wij een onafhankelijke en betrouwbare stem in deze branche.


Theo-Herbots Mijn Vaardigheden Vaardigheid 10 fotografiecursussen

WELKOM BIJ THEO-HERBOTS-FOTOGRAFIE

Verwezenlijk je dromen

Welkom bij  Theo-Herbots-Fotografie-Cursussen, waar je de vaardigheden en ervaring kunt opdoen die nodig zijn om van jouw passie een carrière te maken.

Bekijk onze site om te zien wat we te bieden hebben en neem gerust contact op met vragen.

Theo-Herbots Mijn Vaardigheden Vaardigheid 11 Fotografieforum 

Ons Fotografieforum is specifiek gericht op fotografieprofessionals en amateurs die op zoek zijn naar een community van gelijkgestemde, getalenteerde individuen.

Ons platform is een goede manier om nieuwe tips te ontdekken, vragen te beantwoorden en de nieuwste trends te verkennen. Selecteer eenvoudigweg een categorie om aan de slag te gaan.

Ik ben benieuwd wie

Mijn “echte” Vrienden zijn

En dit bericht gaan delen, met de Sociale-Media deelknoppen hier beneden ⬇️⬇️

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN

Wilt U op de hoogte blijven van mijn activiteiten?

Meld je aan voor een Geweldige nieuwsbrief met de nieuwste blogberichten en exclusieve content. Verschijnt regelmatig in je mailbox!

Voeg je bij 11.031 andere abonnees

EEN GRAPPIGE VIDEO OVER MIJN 10 DEUGDEN

Bij voorbaat dank dat je me hebt geholpen mijn droom te leven. Zonder uw steun zal ik dit niet fulltime kunnen doen.
hartelijk dank voor uw steun.
Uw reacties hier gans beneden en

Het delen via Sociale Deelknoppen hier beneden.

En het volgen van mijn Sociale Media hier beneden

Dank u, Dank u, Dank u.

Verneem meer over Theo-Herbots, De Auteur achter deze Geweldige Blog

Honderd Vragen en antwoorden over Theo-Herbots

Ik zal je er naar toe leiden. En je zal zien dat je heel wat reden hebt om me te volgen.

Geef me enkele momenten en je zal begrijpen waarom ik zo blij en enthousiast ben.

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%