Start Uw dag met Do-In en Gezond ontbijt ||Start your day with Do-In and Healthy breakfast

Advertenties

Ik zal onder de video meer uitleg geven over Gezond ontbijt.

Maar eerst het schema hoe ik mijn dag begin.

Na het nemen van een koude douche ( ter bevordering van de bloedcirculatie) begin ik de dag met Do-In

Voor mensen die een beetje terugschrikken voor een koude douche, probeer dan tenminste Uw gelaat te wassen met koud water.

Dit maakt U niet alleen goed wakker, maar is ook goed voor de bloeddoorstroming in het gelaat, wat ouderdomsverschijnselen kan verminderen.

De Do-In geeft je energie voor de rest van de dag.

Ik zal in de toekomst nog meer video’s aanbrengen zoals ademhalingstechnieken enz.

Maar bekijk nu de video en zeker niet vergeten de rest van het bericht

Een uitgebalanceerd Gezond ontbijt krijgen met OGX

Uitgebalanceerd Gezond Ontbijt

We hebben al eerder gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is.

Deze maaltijd is de katalysator en de belangrijkste batterij van uw dag. Het begint uw metabolisme na een goede nachtrust en kan u helpen concentreren en kracht te krijgen tijdens de dag.

Daarom is deze eerste maaltijd essentieel en OGX is de ideale smoothie die je bij het ontbijt kan helpen om de hele dag vitaal en gezond te blijven.

Je kan deze smoothie in een mum van tijd maken, dus er is echt geen excuus om deze belangrijke maaltijd te springen.

Vandaag geven we je een aantal redenen om deze heerlijke smoothie op te nemen in je dagelijkse ontbijtroutine.

Je lichaam voor het Gezond ontbijt

Je lichaam voor het Gezond ontbijt

Als we wakker worden, onze hersenen en spieren beginnen te vragen om meer suiker om te beginnen met werken, en ontbijt ondersteunt dit proces door het aanvullen van die vitaminen, calorieën en voedingsstoffen die we gebruiken.

De ideale setting voor een goed ontbijt is een goede mix van koolhydraten om energie, eiwitten en gezonde vetten te leveren ter ondersteuning van voedingsstoffen en vezels die helpt om uw darmen te laten verwerken al die voedingsstoffen.

Dit is wanneer OGX zijn magie doet

OGX FENIX kan deel uitmaken van dit ideale ontbijt! Het is speciaal ontworpen voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing. Onze FENIX shakes combineren geconcentreerd wei-eiwit met vitaminen, mineralen, prebiotische vezels en Ganoderma champignons.

De perfecte combinatie van ingrediënten om je stofwisseling te ondersteunen.

De combinatie van vezels en eiwitten is ideaal om je lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft en helpt ze probleemloos te verwerken. Bovendien is deze smoothie een handige en betaalbare manier om je dag te beginnen, zelfs als je haast hebt, pak je tas en maak hem waar je ook bent.

OGX heeft ook essentiële voedingsstoffen voor uw dagelijkse voeding: calcium voor gezonde botten, organische eiwitten (verteerbaar en gemakkelijk te absorberen) en prebiotische vezels voor de spijsvertering gezondheid.

Het vervangen van uw gebruikelijke ontbijt met OGX kan u zelfs helpen dat extra gewicht te verliezen of spiermassa te krijgen om de gewenste vorm te bereiken

Zo simpel is het! U uw ontbijt aanpassen en verrijken met OGX door het te mengen met fruit, verschillende soorten melk of meer gezonde vetten. We hebben een breed scala aan recepten om van uw ontbijt elke dag een leuke maaltijd te maken.

Geef je lichaam de voedingsstoffen met een Gezond Ontbijt

Geef je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten op een gezonde manier te ondersteunen, ORGANO is er om u te helpen het te bereiken. #X4Ever

Hoe belangrijk is het Gezond ontbijt?

Hoe belangrijk is het Gezond ontbijt?

In deze paragraaf worden 5 redenen gegeven, waarom ontbijten zo belangrijks is, en waarom het overslaan van een ontbijt dus geen goed idee is.

1. Gezond Ontbijt Belangrijk voor meer energie

1. Gezond Ontbijt Belangrijk voor meer energie

Ten eerste is ontbijten zeer belangrijk voor uw energiepeil. Voedsel is namelijk de belangrijkste energiebron voor uw lichaam, u kunt het zien als benzine voor een auto. Wanneer u wakker wordt heeft u een lange tijd niet meer gegeten. Het is dan ook aan te raden om uw lichaam bij te tanken. Zodat u fysiek en mentaal goed kunt presteren. Vooral de koolhydraten in uw boterham zijn een goede energieleverancier.

2. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw korte termijn geheugen en concentratie

2. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw korte termijn geheugen en concentratie

Wanneer u ’s morgens naar uw werk of naar school gaat is het van belang dat uw geheugen optimaal werkt. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die niet ontbijten of enkel een kop koffie drinken, slechter presteerde op korte termijn geheugen testen in vergelijking met degenen die wel een ontbijt hadden gehad. Verder is een goed ontbijt cruciaal voor uw concentratie. De hersenen van uw lichaam zullen zich namelijk gaan focussen om de energie die u nog over heeft op te slaan, wanneer u niet goed ontbijt. Het gevolg hiervan is dat uw concentratieniveau zal dalen, ook kan dit hoofdpijn veroorzaken.

3. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw gewicht

3. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw gewicht

Wanneer u ’s ochtends het ontbijt overslaat, is de kans groot dat u in de loop van de dag steeds meer honger krijgt. Hierdoor zult u de maaltijden na het ontbijt onnodig uitbreiden. Om op gewicht te blijven, is het echter belangrijk om de inname van uw voeding over de hele dag te verspreiden. Ook zal de neiging om te snoepen een stuk kleiner zijn wanneer u goed ontbijt. Het overslaan van een ontbijt is dus geen goede manier om af te vallen

4. Gezond Ontbijt Belangrijk voor een goed humeur

4. Gezond Ontbijt Belangrijk voor een goed humeur

Ontbijten zorgt ervoor dat u minder snel geïrriteerd zult raken. Een goed ontbijt zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel en het insuline niveau op de juiste waarden blijven. Een gezonde bloedsuikerspiegel zal u helpen minder snel chagrijnig te worden.

5. Gezond Ontbijt Belangrijk voor het hart

5. Gezond Ontbijt Belangrijk voor het hart

Uit onderzoeken is gebleken dat mensen die het ontbijt voor een jarenlange periode overslaan vaak een hoger cholesterol gehalte hebben, een hoger LDL niveau, en een te hoog insulinegehalte. Hierdoor kunnen hart-en vaatziekten ontstaan, ook wordt hierdoor de kans op diabetes vergroot, wanneer u het ontbijt voor een lange periode overslaat.

BEZOEK DE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE

KLIK ==>>HIER

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

 • UW BEZOEK
 • UW VERTROUWEN
 • UW REACTIES
 • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
 • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER DE PRODUCTEN

Vergeet niet om na het  inloggen, Rechtsboven Uw Land en taal te kiezen

Klik hier

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

2 thoughts on “Start Uw dag met Do-In en Gezond ontbijt ||Start your day with Do-In and Healthy breakfast

 1. Gezonde Recepten ||Healthy Recipes - Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf 12 oktober 2020 at 21:19

  […] Begin Uw dag met Do-In en een Gezond ontbijt […]

  Beantwoorden
 2. 3 OGX Secrets om gezond te blijven ||3 OGX Secrets for Staying Healthy - Theo-Herbots-Royal Blogging Photografie-and Health Academy 31 oktober 2020 at 15:24

  […] Begin Uw dag met Do-In en een Gezond ontbijt✅ […]

  Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%