3 OGX Secrets om gezond te blijven ||3 OGX Secrets for Staying Healthy

3 OGX Secrets om gezond te blijven

Herfst betekent meestal terug naar school, meer werk, minder buitenactiviteit en… Griepseizoen! Maar ondanks alle veelbewogen dingen die we hebben tijdens dit seizoen is er altijd een kans om gezond en actief te blijven als je er echt aan werkt, en OGX is hier om je een handje te helpen met jouw gezondheid!

Wat hierboven vermeld is niet alleen van toepassing op de herfst, maar gezond blijven is iets voor alle seizoenen

We hebben een lijst gemaakt van ideeën en geheimen die we graag met jullie delen, om je ritme te vinden en een leuke routine te volgen tijdens deze weken. Ben je klaar voor deze uitdaging?

1. Pas je trainingsroutine aan en blijf gezond

Pas je trainingsroutine aan

Als je het soort persoon bent die geniet van het buitenleven, ongeacht het seizoen, dan moet u misschien uw strategie hier aanpassen. Fietsen en wandelen zijn geweldige activiteiten die je kan doen om gezond te blijven terwijl de lucht knapperig is en de bladeren uit de bomen vallen.

Maar u ook kan ook kiezen voor een indoor routine! Sociale distantiëring is nu meer dan ooit nodig en je je eigen thuistrainingen te doen met de dingen die je in de buurt hebt.

De dagen kunnen korter worden, maar je energie mag dat niet! Je kan deze training met hoge intensiteit proberen om je activiteitsniveaus omhoog te brengen, je voelt je energiek en wakker. Hebben we gezegd dat het veel impact heeft en geluidsarm?

2. Pas uw maaltijdplan aan en blijf gezond

Pas uw maaltijdplan aan

Het maken van het meeste uit de huidige producten is een goede manier om je aan te passen aan het seizoen, en de herfst schreeuwt om energieke smoothies voor de ochtend en warme dranken gezellig op uw bank na een lange dag.

Onze FENIX shakes bieden u een breed scala aan recepten om een heerlijk ontbijt en lunchte hebben, evenals enkele theesuggesties om u tevreden te houden en in lijn met het seizoen.

3. Boost je immuunsysteem

Lage temperaturen in het milieu betekenen meer kans op het vangen van een verkoudheid of het krijgen van de griep! Daarom speelt uw dieet een belangrijke rol in het welzijn van uw immuunsysteem. Het voeden van je lichaam met de juiste ingrediënten en voedingsstoffen om ziekten weg te houden is de beste manier om klaar te zijn.

Hoe zit het met het verrijken van uw dranken en bereidingen met een van onze OGX Supplementen? Ervaar de natuurlijke vitaliteit die onze Ganoderma LucidumMyceliumen Spore Powder aan je lichaam geven. U ze gebruiken als-is of meng ze met uw sappen, dranken en preparaten.

Geef je lichaam de vetzuren die het nodig heeft om beter te presteren en de antioxidanten om jong en levendig te blijven.

Simpel, toch? Na deze drie geheimen en het aanpassen van uw routine aan uw behoeften zal blijken te zijn gezond voor u en uw gezin. OGX ondersteunt elk doel!

Over ORGANO™

Opgericht in 2008 als Organo Gold, ORGANO™ is gewijd aan het brengen van de voordelen van de voedingsrijkdheden van de aarde aan mensen over de hele wereld via haar premium producten die dagelijks kunnen worden gebruikt om te helpen om een meer energieke en gezondere levensstijl te bereiken.

#WeAreOrgano

BEKIJK MEER VIDEO’S

Het zou geweldig zijn U ook te kunnen ontmoeten in mijn Bio-Winkel

MIJN ONLINE BIOWINKEL

ORGANO™ is een wereldwijd netwerkmarketingbedrijf met een missie. Die bestaat eruit om via onze premium producten en zakelijke mogelijkheden mensen te helpen een nieuw niveau van evenwicht, vrijheid en welzijn te bereiken
VERGEET .NIET OM NA HET INLOGGEN RECHTSBOVEN “UW” LAND EN TAAL TE KIEZEN

VERNEEM MEER

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%