• WELKOM OP DEZE UNIEKE BLOG

  Welkom op deze geweldige Blog

  Award Winning blogIk ben hier om te helpen

  Creativiteit is Intelligentie die Gelukkig maakt


  Dat is Wat Theo-Herbots
  Doet voor U
  Samen met U
  Samen door U

  Neem daarbij mijn Rebelse karakter om dingen “ANDERS” te doen dan “ANDEREN” En U komt tot een “ENIG” en “UNIEKE INHOUD EN UNIEK CONCEPT

  THEO-HERBOTS-COFOUNDER VAN DIT UNIEK CONCEPT

 • TRANSLATE INTO 110 LANGUAGES

Start Uw dag met Do-In en Gezond ontbijt ||Start your day with Do-In and Healthy breakfast

Ik zal onder de video meer uitleg geven over Gezond ontbijt.

Maar eerst het schema hoe ik mijn dag begin.

Na het nemen van een koude douche ( ter bevordering van de bloedcirculatie) begin ik de dag met Do-In

Voor mensen die een beetje terugschrikken voor een koude douche, probeer dan tenminste Uw gelaat te wassen met koud water.

Dit maakt U niet alleen goed wakker, maar is ook goed voor de bloeddoorstroming in het gelaat, wat ouderdomsverschijnselen kan verminderen.

De Do-In geeft je energie voor de rest van de dag.

Ik zal in de toekomst nog meer video's aanbrengen zoals ademhalingstechnieken enz.

Maar bekijk nu de video en zeker niet vergeten de rest van het bericht

Een uitgebalanceerd Gezond ontbijt krijgen met OGX

Uitgebalanceerd Gezond Ontbijt

We hebben al eerder gezegd dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is.

Deze maaltijd is de katalysator en de belangrijkste batterij van uw dag. Het begint uw metabolisme na een goede nachtrust en kan u helpen concentreren en kracht te krijgen tijdens de dag.

Daarom is deze eerste maaltijd essentieel en OGX is de ideale smoothie die je bij het ontbijt kan helpen om de hele dag vitaal en gezond te blijven.

Je kan deze smoothie in een mum van tijd maken, dus er is echt geen excuus om deze belangrijke maaltijd te springen.

Vandaag geven we je een aantal redenen om deze heerlijke smoothie op te nemen in je dagelijkse ontbijtroutine.

Je lichaam voor het Gezond ontbijt

Je lichaam voor het Gezond ontbijt

Als we wakker worden, onze hersenen en spieren beginnen te vragen om meer suiker om te beginnen met werken, en ontbijt ondersteunt dit proces door het aanvullen van die vitaminen, calorieën en voedingsstoffen die we gebruiken.

De ideale setting voor een goed ontbijt is een goede mix van koolhydraten om energie, eiwitten en gezonde vetten te leveren ter ondersteuning van voedingsstoffen en vezels die helpt om uw darmen te laten verwerken al die voedingsstoffen.

Dit is wanneer OGX zijn magie doet

OGX FENIX kan deel uitmaken van dit ideale ontbijt! Het is speciaal ontworpen voor gezonde voeding en gewichtsbeheersing. Onze FENIX shakes combineren geconcentreerd wei-eiwit met vitaminen, mineralen, prebiotische vezels en Ganoderma champignons.

De perfecte combinatie van ingrediënten om je stofwisseling te ondersteunen.

De combinatie van vezels en eiwitten is ideaal om je lichaam de voedingsstoffen te geven die het nodig heeft en helpt ze probleemloos te verwerken. Bovendien is deze smoothie een handige en betaalbare manier om je dag te beginnen, zelfs als je haast hebt, pak je tas en maak hem waar je ook bent.

OGX heeft ook essentiële voedingsstoffen voor uw dagelijkse voeding: calcium voor gezonde botten, organische eiwitten (verteerbaar en gemakkelijk te absorberen) en prebiotische vezels voor de spijsvertering gezondheid.

Het vervangen van uw gebruikelijke ontbijt met OGX kan u zelfs helpen dat extra gewicht te verliezen of spiermassa te krijgen om de gewenste vorm te bereiken

Zo simpel is het! U uw ontbijt aanpassen en verrijken met OGX door het te mengen met fruit, verschillende soorten melk of meer gezonde vetten. We hebben een breed scala aan recepten om van uw ontbijt elke dag een leuke maaltijd te maken.

Geef je lichaam de voedingsstoffen met een Gezond Ontbijt

Geef je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten op een gezonde manier te ondersteunen, ORGANO is er om u te helpen het te bereiken. #X4Ever

Hoe belangrijk is het Gezond ontbijt?

Hoe belangrijk is het Gezond ontbijt?

In deze paragraaf worden 5 redenen gegeven, waarom ontbijten zo belangrijks is, en waarom het overslaan van een ontbijt dus geen goed idee is.

1. Gezond Ontbijt Belangrijk voor meer energie

1. Gezond Ontbijt Belangrijk voor meer energie

Ten eerste is ontbijten zeer belangrijk voor uw energiepeil. Voedsel is namelijk de belangrijkste energiebron voor uw lichaam, u kunt het zien als benzine voor een auto. Wanneer u wakker wordt heeft u een lange tijd niet meer gegeten. Het is dan ook aan te raden om uw lichaam bij te tanken. Zodat u fysiek en mentaal goed kunt presteren. Vooral de koolhydraten in uw boterham zijn een goede energieleverancier.

2. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw korte termijn geheugen en concentratie

2. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw korte termijn geheugen en concentratie

Wanneer u 's morgens naar uw werk of naar school gaat is het van belang dat uw geheugen optimaal werkt. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat mensen die niet ontbijten of enkel een kop koffie drinken, slechter presteerde op korte termijn geheugen testen in vergelijking met degenen die wel een ontbijt hadden gehad. Verder is een goed ontbijt cruciaal voor uw concentratie. De hersenen van uw lichaam zullen zich namelijk gaan focussen om de energie die u nog over heeft op te slaan, wanneer u niet goed ontbijt. Het gevolg hiervan is dat uw concentratieniveau zal dalen, ook kan dit hoofdpijn veroorzaken.

3. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw gewicht

3. Gezond Ontbijt Belangrijk voor uw gewicht

Wanneer u 's ochtends het ontbijt overslaat, is de kans groot dat u in de loop van de dag steeds meer honger krijgt. Hierdoor zult u de maaltijden na het ontbijt onnodig uitbreiden. Om op gewicht te blijven, is het echter belangrijk om de inname van uw voeding over de hele dag te verspreiden. Ook zal de neiging om te snoepen een stuk kleiner zijn wanneer u goed ontbijt. Het overslaan van een ontbijt is dus geen goede manier om af te vallen

4. Gezond Ontbijt Belangrijk voor een goed humeur

4. Gezond Ontbijt Belangrijk voor een goed humeur

Ontbijten zorgt ervoor dat u minder snel geïrriteerd zult raken. Een goed ontbijt zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel en het insuline niveau op de juiste waarden blijven. Een gezonde bloedsuikerspiegel zal u helpen minder snel chagrijnig te worden.

5. Gezond Ontbijt Belangrijk voor het hart

5. Gezond Ontbijt Belangrijk voor het hart

Uit onderzoeken is gebleken dat mensen die het ontbijt voor een jarenlange periode overslaan vaak een hoger cholesterol gehalte hebben, een hoger LDL niveau, en een te hoog insulinegehalte. Hierdoor kunnen hart-en vaatziekten ontstaan, ook wordt hierdoor de kans op diabetes vergroot, wanneer u het ontbijt voor een lange periode overslaat.

BEZOEK DE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE

THEO-HERBOTS

BEDANKT VOOR

 • UW BEZOEK
 • UW VERTROUWEN
 • UW REACTIES
 • UW INSCHRIJVING OP DE NIEUWSBRIEF
 • EN DELEN OP SOCIAL-MEDIA
VERNEEM MEER OVER DE PRODUCTEN

Vergeet niet om na het  inloggen, Rechtsboven Uw Land en taal te kiezen

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Theo Herbots

Fotografie: avonturen mee naar huis brengen Waar ontdekking nooit stopt Als een professionele Landschapsfotograaf met een thuisbasis in Tienen, is mijn camera altijd mijn gids. Ik heb vele jaren besteed aan het perfectioneren van mijn fotografietechnieken, maar er is altijd iets nieuws te ontdekken en te leren. Mijn camera en ik De wereld ontdekken Onze levens, onze landschappen en onze natuurlijke wonderen zorgen voor ongelooflijk veel inspiratie. Ik heb het geluk al dat moois door mijn lens te mogen bewonderen en dit te kunnen delen met vrienden, familie en gelijkgestemden. Sinds mijn jeugd heb ik het geluk gehad om fenomenale avonturen te beleven en heb ik mijn reizen gaandeweg gedocumenteerd.

Één reactie op Start Uw dag met Do-In en Gezond ontbijt ||Start your day with Do-In and Healthy breakfast

 1. Pingback:Gezonde Recepten ||Healthy Recipes - Theo-Herbots-Blogger & Fotograaf

Bedankt voor het langskomen - Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • EERSTE MAAL OP DEZE BLOG? BEKIJK DAN DEZE VIDEO

 • STATISTIEKEN LIEGEN NIET DIT ZIJN DE CIJFERS SINDS JUNI 2018 EN WORDEN DAGELIJKS AUTOMATISCH BIJGEWERKT

  Free counters!
 • SITE BEZOCHT IN DEZE LANDEN

  Free counters!
 • WAAROM INSCHRIJVEN OP DE NIEUWSBRIEF

 • WHY SUBSCRIBE TO THE NEWSLETTER

 • Blijf geïnformeerd Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

  Wilt u weten wat ons bezighoudt? . U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van deze Website door u aan te melden voor de nieuwsbrief.
  We houden onze abonnees op de hoogte van het laatste nieuws, aankomende evenementen, allerlei tips, evenementen , speciale activiteiten en nog veel meer.
  Wij houden evenmin van "SPAM" als U
  Uw gegevens worden "NIET" gedeeld aan derden

  Voeg je bij 5.079 andere abonnees

 • DE TALRIJKE “GRATIS” TIPS EN ADVIEZEN KOSTEN TIJD EN GELD

  Steun deze blog met een kleine Bijdrage

  Het bijhouden van deze Blog kost Tijd, Energie en Geld. Elke "Vrijwillige" bijdrage kan me helpen om nog betere diensten te verlenen waar Iedereen van mee-geniet en zodat deze Prachtige Stad Wereldwijd bekend geraak. Alvast bedankt Theo-Herbots

  €5,00