Video Wintermagie in Tienen “een magische winterdroom”|| Winter magic in Tienen “a magical winter dream”

Advertenties

In Tienen kon je heel het weekend lang gaan kijken naar “een magische winterdroom”, een klank- en lichtspektakel op de kerk op de Grote Markt. In totaal reserveerden er meer dan 15.000 mensen een plekje om te komen kijken naar hét hoogtepunt van Wintermagie.

Gans onderaan dit bericht, nog andere Leuke reportages over Tienen

Korte inleiding over mij Theo-Herbots (Den-Theo)

Theo-Herbots, ik hou van mijn Stad met hart💓en ziel.

Ik ga hier in de toekomst nog meer berichten en reportages over mijn Prachtige Stad plaatsen en breng Tienen Wereldwijd in de aandacht

Nog veel Lees en Kijkplezier.

Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 

Blijf steeds als “ALLEREERSTE” op de hoogte van het allerlaatst op Blog Groeten uit Tienen

Vergeet niet om na het inschrijven naar uw mailbox te gaan om op de bevestigingslink te klikken, dit is zo ingebouwd om u te beveiligen tegen Spam.

Wij houden evenmin van Spam als U, Uw gegevens worden “NIET” gedeeld aan derden en U kan ten alle tijde terug uitschrijven.

Door het grote aantal SPAM dat mensen tegenwoordig binnen krijgen in hun mailbox, zijn er weinigen nog geneigd om hun mail-adres door te geven voor het ontvangen van een nieuwsbrief, enkel als de inhoud van de Nieuwsbrief “UITONDERLIJK GOED IS” wordt dit gedaan.


Hetgeen dat ik bied moet dus goed zijn als U hier beneden het aantal Volgers ziet en dat dagelijks nog groeit
Volg hun voorbeeld en schrijf vandaag nog in

Lees verder

“Om grote dingen te bereiken, moeten we niet alleen handelen, maar ook dromen, niet alleen plannen, maar ook geloven”

Het groeiend succes van mijn Blog kan U hier beneden waarnemen door het steeds groeiend aantal inschrijvingen op de Nieuwsbrief

Volg

Voeg je bij 7.049 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op Sociale-Media?

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen,

is om mijn Facebook-Pagina Leuk te vinden, meteen een goede gelegenheid om mijn berichten te delen met Uw Volgers.

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn 

Of ook op

volg me ook op YouTube

Het zou Geweldig zijn Indien U onder mijn Pagina’s en berichten een vijfsterren -Beoordeling zou willen geven

Uw reacties hier beneden zijn belangrijk om deze Blog nog te verbeteren

Meer berichten over Tienen hier beneden

PS: Het reactie-formulier bevindt zich gans beneden onder gerelateerde berichten en de wat meer uitleg over mij

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

Geef er nu hier beneden een lap op en weest niet beschaamd om een reactie te geven

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

One thought on “Video Wintermagie in Tienen “een magische winterdroom”|| Winter magic in Tienen “a magical winter dream”

  1. picpholio – Antwepen (Belgium) – With my photography blog I try to share the beauty of nature and hope to increase the respect for our environment.
    picpholio 14 december 2022 at 10:31

    Prachtig spektakel !

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%