Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk ||Theo-Herbots my most memorable Journey: France

Denk terug aan je meest memorabele reis
Think back to your most memorable trip.

Mijn Reis met de mobilhome, drie maandenlang door Frankrijk
My Trip with the mobile home, through France for three months,

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


WordPress-Interview; Denk terug aan je meest memorabele reis

Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk


Dat was toen ik in 2003 samen met iemand anders een tweedehands-mobilhome had aangeschaft en drie maanden samen met mijn Vriendin en Mijn Duitse Dog: Jefke, 3 maanden lang door Frankrijk trokken

Het rijden van een vooraf uitgestippelde camperroute saai en voorspelbaar?! Niet als je de routes volgt van de Nationale Camper Rally! Al duizenden camperaars hebben in de afgelopen 2 jaar deze speciale thema-routes gevold met veel enthousiasme! Door juist van de gebaande paden af te wijken en door het uitvoeren van de puzzels, vragen of opdrachten op locatie zijn de routes allerminst voorspelbaar maar juist verrassend en vernieuwend! Door de vrije en flexibele opzet van de Nationale Camper Rally kun jij zelf bepalen waar je de route start! Klinkt je dit als muziek in de oren! Lees dan verder, we vertellen je graag alles over dit unieke concept!Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Veel meer dan alleen een camperroute!

De routes die zijn uitgestippeld door de Nationale Camper Rally zijn samengesteld binnen een speciaal thema. Jij als camperaar hebt dan ook de ruime keuze uit maar liefst 6 verschillende thema’s. Of je nu graag historie, het strand, cultuur of het liefst een combinatie hiervan tegenkomt op reis, er is altijd wel een thema dat bij jouw wensen past.

”Door het rijden van deze thema-routes zijn we op plaatsen gekomen waar we het bestaan nog niet eens vanaf wisten, maar die we zeker niet hadden willen missen! Een echte aanrader voor iedereen die graag de camper pakt om nieuwe locaties te ontdekken!”

Op moment dat je jezelf inschrijft voor de Nationale Camper Rally ontvang je een rallyboek. In dit rallyboek staat de route beschreven, vind je informatie over de te bezoeken locaties en bezienswaardigheden, per etappe een vraag, puzzel of opdracht die je op locatie dient uit te voeren en geven we vele tips waar te overnachten met de camper. Speciaal voor jou bieden sommige camperplaatsen en bedrijven een korting of leuk extraatje aan! Heb je de route volledig gereden en alle vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd? Dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Niet gek dus dat de Nationale Camper Rally door veel camperaars wordt gezien als een van de leukste en meest memorabele camper-ervaringen ooit!

Volg de routebeschrijving en laat je verrassen door al het moois wat je staat te wachten onderweg!


Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Zo vrij als een vogel

Zeg je ‘camperen’, dan zeg je ‘genieten in vrijheid’. En juist dat gevoel staat bij de Nationale Camper Rally centraal. Dit houdt in dat je de rally kunt rijden wanneer het jou uitkomt en geheel op je eigen tempo. Je kunt er dus zo lang over doen als je zelf wilt en hierdoor op jouw manier genieten van al het moois wat je onderweg tegenkomt. Je hoeft de route niet eens in één keer uit te rijden, zo kun je de route opsplitsen in bijvoorbeeld meerdere weekenden. Waar je de route start bepaal ook jij helemaal zelf, de route heeft immers geen vast start- of eindpunt. Per etappe worden verschillende ‘tips om te overnachten’ benoemd. Deze locaties liggen altijd op korte afstand van de te rijden route. Overnacht je toch liever ergens anders? Dat kan uiteraard ook, je bent niet gebonden aan de camperplaatsen die worden vermeld in het rallyboek! Zoals je merkt, genieten in vrijheid staat echt centraal bij de Nationale Camper Rally!


Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Eerste halte was Normandië

De Mont Saint-Michel

  De Mont Saint-Michel is één van de populairste bezienswaardigheden van heel Frankrijk. Je mag dit bijzondere stadje dan ook zeker niet overslaan tijdens je reis naar deze streek. De Mont Saint-Michel is een eilandje voor de Normandische kust waarop een sprookjesachtig dorpje en een eeuwenoude abdij prijkt. Bezoekers kunnen het eiland slechts via één weg bereiken en dat kan enkel bij laagtij, want bij hoogtij komt de weg onder water te staan.

  Het stadje kent een woelige geschiedenis. Het werd in de 14e eeuw meerdere keren aangevallen door Engeland waardoor de monniken uit de centrale abdij wegtrokken. Tijdens de Franse Revolutie werd die abdij zelfs als gevangenis gebruikt. Daarna keerde de rust opnieuw terug en groeide de bevolking van Mont Saint-Michel opnieuw. Het is ook een populair bedevaartsoord.

  Je kan opteren om nabij de shuttledienst te logeren die je naar het het getijdeneiland van de Mont Saint-Michel brengt. Daar kan je de auto of camper stallen op de ruime parking. Bekijk hier de verblijven en prijzen.

  Of voor de duurdere optie te kiezen en echt binnen de muren van het middeleeuwse stadje logeren. Dit is een unieke ervaring, je kan dan ook het stadje verkennen lang na dat de toeristen weer zijn verdwenen. Je waant je alsof je even in de Middeleeuwen rondloopt. Klik hier voor meer info en prijzen

  Wij verbleven even in de middeleeuwen, en sliepen in het mooie hotel Auberge Saint Pierre, een authentiek 14de eeuwse vakmanshuis. Een aanrader … maar wel prijzig.

  Sommige kamers in Auberge Saint Pierre hebben zeezicht, uniek !

  Mont Saint-Michel is misschien niet groot, maar er valt wel heel wat te doen. Je kan er de abdij en bijhorende musea bezoeken, winkelen in de steile steegjes of dineren in een van de romantische restaurantjes.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Normandy American Cemetery

  Vlakbij Omaha Beach ligt een grote begraafplaats waar in totaal 9387 Amerikaanse soldaten begraven liggen. Ze kwamen allemaal om het leven in Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog. 307 van hen konden nooit geïdentificeerd worden. Op de graven van de soldaten staat een wit kruis en er werden davidsterren aangebracht op de graven van de Joodse soldaten. Je kan er ook een kapel bezoeken om de soldaten te herdenken.

  Op de begraafplaats staat ook een groot gedenkteken dat gewijd is aan de 1557 soldaten die vermist raakten en nooit teruggevonden of geïdentificeerd werden. Het bestaat uit een zuilengalerij in de vorm van een halve cirkel met in het midden een bronzen beeld van 7 meter hoog, genaamd The Spirit of American Youth Rising from the Waves. Er werden op de binnenmuren van het gedenkteken verschillende kaarten gegraveerd waarop je kan zien hoe de geallieerden Frankrijk binnenstormden.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk St Malo

  Geschiedenis van een kuststad

  Niet ver van de Mont Saint Michel ligt Saint-Malo, een havenstad in het noorden van Bretagne. De kustplaats Saint-Malo ontstond in de 1e eeuw v. Chr. in Alet. De Gallo-Romeinse haven stond haar plek op het podium af aan deze stad, die in de 12e eeuw op een eiland is gebouwd. Haar welvaart heeft de stad te danken aan haar reders die de zeeroutes afstroopten. De reders gedijden goed binnen de dekking van de vestingmuren die door de discipelen van Vauban werden uitgebreid. In de 18e eeuw zorgden de piraten Duguay-Trouin en Surcouf dat Saint-Malo nog meer aanzien kreeg. De vlag van de stad hangt nu boven de Franse vlag.

  De piratenstad Saint-Malo

  Tegenwoordig staat Saint-Malo vooral bekend als een toeristische kustplaats. Vroeger was de stad echter ook berucht als een belangrijke piratenstad in Frankrijk. De piraten werden beschouwd als de beschermers van de Franse koning. Zo kaapten de piraten van Saint-Malo bijvoorbeeld vrachtschepen uit Engeland en Nederland. Een beruchte piraat uit Saint-Malo is Surcouf. Tegenwoordig zijn nog steeds de invloeden van zeerovers zoals Surcouf terug te vinden in de havenstad. Zo ligt er een replica van een van de piratenschepen van Surcouf in de haven. Een tocht met het bijzondere schip behoort tot de mogelijkheden.

  Zeer gastvrije wallen

  Een van de populairste bezienswaardigheden van Saint-Malo is de oude stadsmuur. De bijna twee kilometer lange muur werd gebouwd tussen de 12e en 18e eeuw. Vandaag de dag wordt de muur nog steeds goed onderhouden. Een bijzondere activiteit is een wandeling over de stadsmuur. De omloop van de “muren” leidt van bastion naar bastion. Aan de ene kant van de wallen liggen de smalle straten van de stad. Aan de andere kant zijn er schitterende uitzichten over de stranden, de haven en de forten. Bij de poort Saint-Vincent, aan de ingang van de stad, liggen de insteekhavens Saint-Servan. Tussen de bastions Saint-Louis en Saint-Philippe zijn het estuarium en Dinard te zien. De stranden strekken zich aan de voet van de stadswallen uit tot aan de toren Bidouane. Bij eb droogt het zand op tot aan de eilanden van de Grand Bé en Petit Bé. Het grote strand Sillon strekt zich bij het kasteel uit.

  Saint-Malo bezienswaardigheden

  Het ommuurde gedeelte van Saint Malo wordt ook wel Intra-Muros genoemd, wat letterlijk ‘binnen de muren’ betekent. In het oude stadscentrum vind je gezellige terrasjes en restaurants. Ook is het leuk om door de pittoreske straatjes te wandelen. Een treintje brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het is moeilijk te bevatten dat de meeste van deze huizen, met hun grootse allure, na de bombardementen van 1944 opnieuw zijn opgebouwd. Meteen bij binnenkomst is het erg verleidelijk om even te stoppen bij een terras op de Place Chateaubriand. Maar wacht daar even mee, de toren Quic-en-Groigne, het huis Pélicot dat op een kasteel achter op het achtersteven van een schip lijkt, de woningen van de reders en de verdiepingen van Hotel Asfeld wachten op je! Bij eb kun je vanaf Saint-Malo ook naar het eiland Le Grand Be lopen. Hier vind je de begraafplaats van de beroemde Franse auteur Chateaubriand, afkomstig uit Saint-Malo. Het is ook meteen het enige graf op het eiland.
  Liefhebbers kunnen een bezoek brengen aan de kathedraal Saint-Vincent. Hier vind je verschillende stijlen terug, zoals Gotische en Romaanse invloeden. Ook kun je hier glas in lood ramen bewonderen. Als je meer te weten wilt komen over de geschiedenis van de stad is een bezoek aan Musée d’Histoire aan te raden. Je leert alles over het verleden met de piraten en over de rol van Saint-Malo tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de omgeving van de stad vind je het Grand Aquarium, een leuk uitstapje voor een dagje uit. Voor gezinnen met kinderen is ook een uitstapje naar Le Labyrinthe du Corsaire aan te raden. Dit is een doolhof van graanvelden met leuke speeltoestellen en spellen.

  Fort National Saint Malo

  Een andere populaire bezienswaardigheid in Saint-Malo is het Fort National. Dit fort kun je bewonderen op een eiland direct naast de stad. In 1906 werd het fort uitgeroepen tot historisch monument. Het Fort National werd in de 17e eeuw ontworpen door Vauban en gebouwd door Siméon Garangeau. Het fort diende als bescherming tegen de Engelse aanvallen. Als het eb is, kun je naar het imposante bolwerk wandelen. In het Fort National kun je je aansluiten bij een gids. Door middel van een rondleiding leer je alles over de geschiedenis van het monument. Het fort van de Petit Bé en het nationale fort zijn te voet te bereiken en staan op uitzonderlijk mooie plekken. Het onvergetelijke uitzicht vanaf deze eilandjes strekt zich over 360° uit.
  Andere mooie verdedigingselementen als het fort van de stad Allet en de Tour Solidor zijn te vinden buiten de stadswallen, op het vasteland. Saint-Servan is ook het vertrekpunt voor een mooie wandeling aan de overkant van de Rance en de ommuurde stad.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Carcassonne (stad)

  CarcassonneOccitaansCarcassona, is een vestingstad in Frankrijk. Het ligt in de regio Occitanie op 90 km ten zuidoosten van Toulouse, globaal tussen de Pyreneeën en de Montagne Noire. De stad ligt aan beide kanten van de rivier de Aude en ook het Canal du Midi gaat door de stad. De stad heeft door zijn centrale ligging een belangrijke regionale marktfunctie. Belangrijkste werkgevers zijn de overheid, dienstensector, detailhandel en toerisme. In de gemeente ligt spoorwegstation Carcassonne. De gemeente telde 46.825 inwoners op 1 januari 2019.[1]

  Het is na Parijs en de Mont-Saint-Michel de grootste toeristische trekpleister van Frankrijk. De bekendste bezienswaardigheid is de volledig gerestaureerde versterkte oude binnenstad, La Cité de Carcassonne. Deze Ville fortifiée historique de Carcassonne staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.[2] Het is een uitzonderlijk voorbeeld van een middeleeuwse stad in Europa, die bijna volledig is bewaard, en de grootste behouden vesting uit de middeleeuwen.

  Het eigenlijke stadscentrum, waar ook het stadhuis ligt, is de Ville Basse, de benedenstad, of Bastide St. Louis. Deze is in de 13e eeuw als toevluchtsoord voor bewoners gebouwd van de buurten die vroeger rond de Cité waren gebouwd en die volledig werden gesloopt. Twee bruggen over de Aude verbinden de oude Cité en de nieuwe stad met elkaar, genaamd de Pont Vieux en de Pont Marengo.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk De Camargue


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Ardèche (departement)

  Ardèche maakt deel uit van de regio Auvergne-Rhône-Alpes en wordt begrensd door de departementen DrômeVaucluseGardLozèreHaute-LoireLoire en Isère en het dichtbijgelegen natuurreservaat en Nationaal Park de Cevennen.

  De oppervlakte van Ardèche bedraagt 5528,64 km², waarvan 172.000 ha begroeid met bos (31%).

  Bekendste rivieren zijn de Rhône, de Ardèche (rivier), de Chassezac en de Doux.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Orange

  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk ORANGE IN FRANKRIJK: HET ROMEINS THEATER EN ANDERE BEZIENSWAARDIGHEDEN

  Als Nederlanders valt het gelijk op: vlakbij Avignon, langs de Rhône, vind je Orange. Wat doet deze Nederlandse naam in Zuid-Frankrijk? En wat zijn de bezienswaardigheden in Orange in Frankrijk? Ik neem je mee en laat je zien of een bezoek aan Orange de moeite waard is of niet.

  Tijdens een ritje door het zuiden van Frankrijk konden we niet anders dan een stop maken in Orange. Dit is immers de oorsprong van het Nederlandse oranje. De naam van het huidige koningshuis komt van deze Franse stad.

  Orange was eerst een graafschap en later een vorstendom. Tot 1713 was het zelfstandig, het hoorde toen dus nog niet bij Frankrijk. Bij de Vrede van Utrecht in 1713 werd het onderdeel van Frankrijk gemaakt. Sindsdien valt het in de Franse provincie Dauphiné.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Provence Alpes Côte d’Azur

   Zien Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk

  Van de oudheid tot het heden, de Provence-Alpes-Côte d’Azur in zuid Frankrijk heeft een rijke geschiedenis. Gallo-Romeinse monumenten en kapellen zijn te vinden in de steden. Vele schilders, zoals Van Gogh lieten zich inspireren door het landschap en het licht van de Provence en de Riviera. Hun kunstwerken zijn te bewonderen in de vele musea in deze streek. De hoeveelheid bezienswaardigheden is gigantisch, meer dan genoeg keus voor een cultureel uitstapje. En naast alle museums, kastelen, erfgoed en monumenten zijn er ook nog eens ontzettend veel leuke festivTheo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijkals en evenementen.

  Overal in de omgeving zijn restanten uit de Romeinse tijd te vinden. In Arles is indrukwekkend en mooi bewaarde Romeins amfitheater. Het theater van Orangeheeft een mooi beeld van keizer Augustus. Het Romeinse leven is ook zichtbaar in Vaison-la-Romaine en Saint-Rémy-de-Provence. In Avingon staat het indrukwekkende gotische pausenpaleis Palais des Papes het staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en herbergt een museum. In Marseille is het museum voor Europese en Mediterrane beschavingen (MuCEM) gevestigd in een ultra modern gebouw, absoluut en bezoek waard.


  Theo-Herbots mijn meest memorabele Reis: Frankrijk Roussillon


  Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën  Graag geef ik Jou een rondleiding doorheen deze Geweldige Website


  https://videos.files.wordpress.com/GTmdrXW4/den-theo-brengt-zon-in-uw-leven-1.mp4

  Wat begon uit nieuwsgierigheid,

  werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Sociale-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 


  Natuurlijk nieuwsgierig

  Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Met deze Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.


  Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

  Deze Blog heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies, gedachten, Foto’s en Video’s te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

  Over mij

  Het verhaal

  Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het deze Blog Sinds ik in 2017 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

  Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

  Deze Blog wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

  Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2017 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn.

  Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik ben deze Blog begonnen met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.


  THEO-HERBOTS: De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

  Ik heb altijd geloofd in het oude gezegde dat we het leven ten volle moeten leven. Ik ben hier om dat te doen. Deze Blog dient als een vat om mijn enorme interesses, Foto’s en Video’s te delen en om mijn lezers een idee te geven van wat mij inspireert in deze steeds veranderende wereld.


  ALLE INFORMATIE

  In een notendop

  Ik geloof dat openhartig en authentiek zijn de sleutel is om te bloeien in de virtuele wereld van vandaag. Mijn blog is een plek waar het vieren van iemands persoonlijkheid, gevoel voor humor en hart de kern vormen van de missie van mijn site.

  Verbinding maken met de wereld is wat me ertoe bracht om Deze Blog te starten.

  Sinds ik dit project lanceerde, bloeit de blog en heeft hij snel een trouwe aanhang van fans opgebouwd. Om te zien waar ik mee bezig ben, blader je door mijn site, kom je meer te weten over wat me drijft en ontdek je ook wat jou interesseert.


  Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt

  Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige deals. Mis ze niet!

  Ga van supergebruiker naar superondersteuning
  Ondersteuning van lezers zoals u helpt ons om de lichten aan te houden en de artikelen te laten komen.
  Onze leden krijgen ook het hele jaar toegang tot exclusieve inhoud en coole voordelen.

  Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.

  Voeg je bij 7.048 andere abonnees

  Misschien bent U meer actief op

  Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

  De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

  Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

  Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

  Volg en deel met de knoppen gans onderaan dit bericht


  Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven

  Ik heb het geluk dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk krijg. Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat.

  Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

  Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.


  Berichten die “NIEMAND MAG MISSEN”

  HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN


  Wie dacht dat deze site geen succes ging worden, had het mis

  Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds is bezocht. Mijn Streefdoel in 2020 was 200.000 Bezoekers, maar kijk zelf maar eens hoeveel het er ondertussen zijn geworden

  • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
  • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
  • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
  • Dus bekijk het eens hier beneden

  Vindt U mijn berichten

  Vriendelijke Groet

  Ik sta open voor Uw steun

  HIER BENEDEN ⬇️

  Theo-Herbots is een multidisciplinaire digitale producer

  HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN

  Neem een kijkje hier beneden

  Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

  Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

  Learn More →

  Geef een reactie Reactie annuleren

  Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

  Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

  %%footer%%