Theo-Herbots mijn Reukherinneringen ||Theo-Herbots my Smell Memories

Theo-Herbots mijn Reukherinneringen

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


WordPress-Interview: Heb je een herinnering die gekoppeld is aan een geur?


Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


Eerst en vooral ga ik wat meer uitleg geven wat Geur is, hoe het werkt en daaronder Theo-Herbots mijn Reukherinneringen

Geur is gewoon damp van de stof die je ruikt. Je kunt hele kleine beetjes die in de lucht zweven al goed ruiken, dan praat je over 5ppm, oftewel 5 deeltjes per miljoen deeltjes.

Geur wordt veroorzaakt door de inwerking op het reukorgaan in de neus door aerosolen of gassen, kleine moleculaire deeltjes die verdampen uit een stof. Mensen en dieren beoordelen geuren met hun reukvermogen en kunnen zo bijvoorbeeld voedsel, gevaren maar ook dode dieren kunnen zij waarnemen zonder dat deze te zien zijn. Een geur die als onaangenaam wordt ervaren, wordt aangeduid als stank.

30.000.000 reukcellen, de receptoren, stellen elk mens in staat ongeveer 10.000 geuren te onderscheiden. Daarmee is de reuk het meest gevoelige van alle zintuigen van de mens. Het is het enige zintuig dat direct met het emotionele brein in werking staat en dus niet te manipuleren is.

Niet alleen mensen en dieren, maar ook planten maken gebruik van geur; meestal om insecten naar de bloemen te lokken, maar ook voor andere doeleinden. Sommige grassen verspreiden een bepaalde geur, zoals o.a. cumarine, als ze worden opgegeten door insecten. Op deze geur komen vogels af, waardoor de kans groter wordt dat de knagende insecten worden opgegeten. Lijkengeur werkt afstotend op de meeste dieren maar trekt aaseters aan. Deze geur wordt door de stinkzwam als mimicry gebruikt om bromvliegen te misleiden. De bromvliegen worden door de stinkzwam gebruikt voor de verspreiding van haar sporen.

Dieren en planten geven ook op een andere manier boodschappen door via stoffen in de lucht, namelijk door middel van feromonen.

Geur is gekoppeld met ons retroscentisch geheugen. Daarom kunnen we bepaalde emoties voelen als we alleen maar een geur ruiken. Geur is zodoende een element dat herinneringen oproept. Marketeers maken gebruik van deze emoties door een bepaalde geur aan een product of aan een omgeving te koppelen.


Theo-Herbots mijn Reukherinneringen De mooiste was

LAVENDELVELDEN VAN PROVENCE

Theo-Herbots mijn Reukherinneringen

Tijdens mijn reis door Frankrijk in 2003 was De Provence een van de bestemmingen.

Ik geniet nu nog altijd van de geur van de oneindige Lavendelvelden

Theo-Herbots mijn Reukherinneringen

Lavendelvelden zijn al lang hetzelfde herkenbare symbool van Frankrijk als de Eiffeltoren of Versailles. Het is moeilijk om een ​​vakantie in Zuid-Frankrijk voor te stellen zonder deze buitengewone natuurlijke bezienswaardigheden te bezoeken.

Theo-Herbots mijn Reukherinneringen Het bloeiseizoen van de lavendel in de Provence

Lavendel bloeit van eind juni tot midden augustus. In de Drôme Provencal en Valensole begint het bloeien eerder, in juni en in Vaucluse in midden juli.

Om zeker de lavendel te zien als die bloeit en vóór de oogst, is het beter om een ​​reis te plannen van half juli tot begin augustus, in die tijd bereikt de lavendel de grootste schoonheid en pracht.

Maar in augustus, wanneer er wordt geoogst, kunt u de fabriek waar deze prachtige plant wordt verwerkt bezoeken en als u geluk hebt, zelfs deelnemen aan het proces van het verkrijgen van olie. Feesten ter ere van lavendel worden meestal midden augustus gehouden in Valensole, Sault, Digne-les-Bains.


Voor de eerste maal hier? Of toch reeds langs-geweest?

Gun U zelf even wat tijd in deze zo gejaagde en gestresseerde

En volg de rondleiding hier beneden ⬇️⬇️tot gans onderaan de pagina.⬇️⬇️

Een kleine moeite waar U nog veel plezier 😍 zal aan beleven

En als U toch reeds bent langs geweest, doe het dan als een geheugenopfrisser, bovendien zijn er ondertussen waarschijnlijk nog wat leuke dingen bij gekomen die U zullen bekoren.

Ik hou er nu eenmaal van om met leuke 💞dingen te experimenteren 🎇Graag geef ik Jou een rondleiding doorheen deze Geweldige Website


https://videos.files.wordpress.com/GTmdrXW4/den-theo-brengt-zon-in-uw-leven-1.mp4

Wat begon uit nieuwsgierigheid,

werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Sociale-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 


Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Met deze Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.


Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Deze Blog heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies, gedachten, Foto’s en Video’s te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

Over mij

Het verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het deze Blog Sinds ik in 2017 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

Deze Blog wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2017 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn.

Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik ben deze Blog begonnen met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.


THEO-HERBOTS: De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Ik heb altijd geloofd in het oude gezegde dat we het leven ten volle moeten leven. Ik ben hier om dat te doen. Deze Blog dient als een vat om mijn enorme interesses, Foto’s en Video’s te delen en om mijn lezers een idee te geven van wat mij inspireert in deze steeds veranderende wereld.

ALLE INFORMATIE

In een notendop

Ik geloof dat openhartig en authentiek zijn de sleutel is om te bloeien in de virtuele wereld van vandaag. Mijn blog is een plek waar het vieren van iemands persoonlijkheid, gevoel voor humor en hart de kern vormen van de missie van mijn site.

Verbinding maken met de wereld is wat me ertoe bracht om Deze Blog te starten.

Sinds ik dit project lanceerde, bloeit de blog en heeft hij snel een trouwe aanhang van fans opgebouwd. Om te zien waar ik mee bezig ben, blader je door mijn site, kom je meer te weten over wat me drijft en ontdek je ook wat jou interesseert.


Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt

Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige deals. Mis ze niet!

Wilt U meer berichten ontvangen zoals deze: Theo-Herbots mijn Reukherinneringen

Ga van supergebruiker naar superondersteuning
Ondersteuning van lezers zoals u helpt ons om de lichten aan te houden en de artikelen te laten komen.
Onze leden krijgen ook het hele jaar toegang tot exclusieve inhoud en coole voordelen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.

Voeg je bij 7.048 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

Volg en deel met de knoppen gans onderaan dit bericht


Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven


Ik ben benieuwd wie mijn

“échte” Vrienden zijn en dit bericht gaan verder verspreiden

U kan daarvoor de Sociale-Media deelknoppen daarvoor gebruiken gans onderaan het bericht ⬇️⬇️

Tijdens deze afdaling gaat U bovendien nog lol 😍🤣 beleven, want U gaat nog Leuke dingen tegenkomen


Uw reacties zijn altijd welkom, om deze Blog te verbeteren

Ik heb het geluk dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk krijg. Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat.

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.


Berichten die “NIEMAND MAG MISSEN”

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN


Wie dacht dat deze site geen succes ging worden, had het mis

Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds is bezocht. Mijn Streefdoel in 2020 was 200.000 Bezoekers, maar kijk zelf maar eens hoeveel het er ondertussen zijn geworden

  • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
  • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
  • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
  • Dus bekijk het eens hier beneden

Vindt U mijn berichten

Vriendelijke Groet

Ik sta open voor Uw steun

HIER BENEDEN ⬇️


Theo-Herbots is een multidisciplinaire digitale producer

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN

Neem een kijkje hier beneden

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%