Theo-Herbots mijn Favoriete Maaltijd ||Theo-Herbots My Favorite Meal

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


WordPress-Interview: Wat is je favoriete maaltijd om te koken en/of te eten?

Theo-Herbots mijn Favoriete Maaltijd GEZONDE RECEPTEN

GEZONDE RECEPTEN om uw ORGANO Lifestyle aan te vullen

Gefeliciteerd met het plegen van de ORGANO levensstijl en om een betere versie van jezelf te worden.

Nu u dankzij OGX FENIX complete voeding hebt gesorteerd voor twee van uw drie dagelijkse maaltijden™ voedingsshakes, vraagt u zich misschien af hoe u uw resultaten gaat maximaliseren met een evenwichtige derde maaltijd?

Met de OGX FENIX-levensstijl heeft u controle over hoe u uw maaltijden gedurende de dag wilt structureren. Wanneer u ervoor kiest om uw gezonde maaltijd te hebben (of het nu ontbijt, lunch of diner is), vervang dan gewoon uw andere twee maaltijden door een OGX FENIX Shake. Het hoeft niet elke dag hetzelfde te zijn en kan worden aangepast aan jou!

Een uitgebalanceerde derde maaltijd zal u helpen uw doelen te bereiken en brandstof voor uw lichaam om op zijn best te presteren.

Het OGX FENIX-programma is ontworpen om een levensstijl te hebben die u kan onderhouden. Met heerlijke maaltijdplanning en spannende fitnessprogramma’s, vinden mensen over de hele wereld dat ze gemotiveerd kunnen blijven, kunnen genieten van wat ze eten en nog steeds de doelen bereiken die ze voor zichzelf hebben gesteld.

Om uw maaltijd preparaties op de juiste voet te volgen, zijn hier enkele snelle en eenvoudige recepten voor uw gezonde derde maaltijd, of je eet het in de ochtend, ’s middags of in de avond!

ONTBIJT: Plantaardige omelet

Plantaardige omelet

 • 2 eieren
 • 1 el versnipperde Parmezaanse kaas
 • 1 tl kokosolie
 • 1 el gesnipperde uien
 • 1/4 kop verse champignons
 • 1/2 kop spinazie
 • Zout en peper naar smaak
 1. Scheur de eieren in een kleine mengkom. Roer voorzichtig met een vork of klop tot goed geslagen. Voeg Parmezaanse kaas toe. Voeg zout en zwarte peper naar smaak toe. Gereserveerd.
 2. Verhit kokosolie in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Roer verse champignons en gesnipperde ui er door. Kook tot ze ongeveer 4-5 minuten gaar zijn.
 3. Voeg spinazie en kook tot verwelkt, ongeveer 3-4 minuten.
 4. Giet eimengsel in pan en wervel koekenpan om eimengsel gelijk te verdelen. Kook tot de eieren halverwege gaar zijn en vouw dan in het midden en laat het ei het koken, ongeveer 5-10 minuten, laten afmaken.
 5. Serveer met een groene salade, en geniet!

GEZONDE RECEPTEN LUNCH: Griekse kipsalade

Griekse kipsalade

 • Bladgroenten (bijvoorbeeld spinazie, rucola, boerenkool)
 • 1 kleine tomaat
 • 2 el feta of geitenkaas
 • 1 el olijfolie
 • 1 limoen of citroen
 • 1 el zonnebloem- of pompoenpitten
 • 1 kipfilet, gegrild
 • 3 plakjes avocado
 • Zout en peper (naar smaak)
 1. Hak de tomaat in kleine stukjes.
 2. Hak de feta of geitenkaas in blokjes.
 3. Snijd gegrilde kipfilet in dunne reepjes.
 4. Voeg de gehakte ingrediënten toe aan een kom met de bladgroenten.
 5. Voeg zonnebloem- of pompoenpitten toe.
 6. Voeg 3 plakjes avocado toe.
 7. Sap citroen of limoen en voeg toe aan de kom met olijfolie.
 8. Toss salade en voeg zout en peper naar smaak.
 9. Meng goed en serveer.

GEZONDE RECEPTEN DINER: Gebakken rozemarijn en citroenzalm

DINER: Gebakken rozemarijn en citroenzalm

 • 1 zalmfilet
 • 3 takjes rozemarijn
 • 1 citroen
 • Olijfolie
 • Zout en peper
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
 2. Snijd een halve citroen en schik de plakjes in een enkele laag in een ovenschaal.
 3. Laag met 2 takjes rozemarijn en top met zalmfilet.
 4. Voeg zout en peper naar smaak toe.
 5. Plaats extra rozemarijn takjes op de top en voeg de resterende schijfjes citroen.
 6. Besprenkel met olijfolie.
 7. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat vis gemakkelijk wordt afgebladderd met een vork.
 8. Serveert met een groene salade of gegrilde groenten.

Goed eten hoeft niet moeilijk te zijn, je hoeft alleen maar het juiste recept voor je te vinden! Blijf terugkomen voor meer heerlijke recepten voor uw gezonde derde maaltijd, binnenkort.

#WeAreORGANO

OP ZOEK NAAR MEER GEZONDE RECEPTEN?

DEZE VINDT U VIA DE KNOP HIER BENEDEN

Let wel op, U komt hier op een andere Website.

Kies na het inloggen rechts boven Uw land en taal

REAGEER

WAAROM?

Aan de hand van Uw reacties, kan ik uitmaken welke berichten belangrijk zijn.

Maar ook waar ik eventueel veranderingen kan aanbrengen aan deze Website om deze te verbeteren.

Reageren kan hierboven onder Auteursprofiel onder de vermelding

Bedankt voor het langskomen – Zou het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt!


Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


Voor de eerste maal hier? Of toch reeds langs-geweest?

Gun U zelf even wat tijd in deze zo gejaagde en gestresseerde

En volg de rondleiding hier beneden ⬇️⬇️tot gans onderaan de pagina.⬇️⬇️

Een kleine moeite waar U nog veel plezier 😍 zal aan beleven

En als U toch reeds bent langs geweest, doe het dan als een geheugenopfrisser, bovendien zijn er ondertussen waarschijnlijk nog wat leuke dingen bij gekomen die U zullen bekoren.

Ik hou er nu eenmaal van om met leuke 💞dingen te experimenteren 🎇Graag geef ik Jou een rondleiding doorheen deze Geweldige Website


https://videos.files.wordpress.com/GTmdrXW4/den-theo-brengt-zon-in-uw-leven-1.mp4

Wat begon uit nieuwsgierigheid,

werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Sociale-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 


Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Met deze Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.


Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Deze Blog heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies, gedachten, Foto’s en Video’s te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

Over mij

Het verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het deze Blog Sinds ik in 2017 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

Deze Blog wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2017 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn.

Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik ben deze Blog begonnen met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.


THEO-HERBOTS: De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Ik heb altijd geloofd in het oude gezegde dat we het leven ten volle moeten leven. Ik ben hier om dat te doen. Deze Blog dient als een vat om mijn enorme interesses, Foto’s en Video’s te delen en om mijn lezers een idee te geven van wat mij inspireert in deze steeds veranderende wereld.

ALLE INFORMATIE

In een notendop

Ik geloof dat openhartig en authentiek zijn de sleutel is om te bloeien in de virtuele wereld van vandaag. Mijn blog is een plek waar het vieren van iemands persoonlijkheid, gevoel voor humor en hart de kern vormen van de missie van mijn site.

Verbinding maken met de wereld is wat me ertoe bracht om Deze Blog te starten.

Sinds ik dit project lanceerde, bloeit de blog en heeft hij snel een trouwe aanhang van fans opgebouwd. Om te zien waar ik mee bezig ben, blader je door mijn site, kom je meer te weten over wat me drijft en ontdek je ook wat jou interesseert.


Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt

Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige deals. Mis ze niet!

Ga van supergebruiker naar superondersteuning
Ondersteuning van lezers zoals u helpt ons om de lichten aan te houden en de artikelen te laten komen.
Onze leden krijgen ook het hele jaar toegang tot exclusieve inhoud en coole voordelen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.

Voeg je bij 7.048 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

Volg en deel met de knoppen gans onderaan dit bericht


Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven


Ik ben benieuwd wie mijn

“échte” Vrienden zijn en dit bericht gaan verder verspreiden

U kan daarvoor de Sociale-Media deelknoppen daarvoor gebruiken gans onderaan het bericht ⬇️⬇️

Tijdens deze afdaling gaat U bovendien nog lol 😍🤣 beleven, want U gaat nog Leuke dingen tegenkomen


Uw reacties zijn altijd welkom, om deze Blog te verbeteren

Ik heb het geluk dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk krijg. Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat.

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.


Berichten die “NIEMAND MAG MISSEN”

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN


Wie dacht dat deze site geen succes ging worden, had het mis

Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds is bezocht. Mijn Streefdoel in 2020 was 200.000 Bezoekers, maar kijk zelf maar eens hoeveel het er ondertussen zijn geworden

 • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
 • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
 • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
 • Dus bekijk het eens hier beneden

Vindt U mijn berichten

Vriendelijke Groet

Ik sta open voor Uw steun

HIER BENEDEN ⬇️


Theo-Herbots is een multidisciplinaire digitale producer

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN

Neem een kijkje hier beneden

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%