Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens ||Theo-Herbots hates Nuclear Weapons

Advertenties

Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens

You can translate all my posts and pages in 110 languages with the Google translator at the top of the website ⬆️⬆️,


Gedurende gans de maand Januari stelt WordPress mij dagelijks 2 tot 3 vragen, in de categorieën #Bloganuary en #Dayprompt waar ik hier de antwoorden op geef. Op die manier krijgen mijn prachtige Volgers een totaal beeld over de Auteur op deze Blog.


Maar geen nood, vanaf Februari publiceer ik dan terug in volgende categorieën


WordPress-Interview: Daily writing prompt: Als je kon zorgen dat iets niet was uitgevonden, wat zou dit dan zijn?

Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens

Nucleaire wapens worden eindelijk verboden. Wat doet België?

Greenpeace Belgium22 januari 2021

Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens Meer dan 75 jaar strijd tegen kernwapens

Ngo’s begonnen hun strijd tegen kernwapens in 1945. Dat verliep eerst erg moeizaam. Maar vanaf 2010 kwam er schot in de zaak toen ICAN, de Internationale Campagne tot Afschaffing van Kernwapens, begon samen te werken met enkele regeringen om een proces bij de Verenigde Naties op gang te trekken voor de ontwikkeling van een bindend instrument tegen kernwapens . Op 7 juli 2017 keurde een overweldigende meerderheid van 122 staten het TPNW goed. Tegen 24 oktober 2020 hadden 50 landen het verdrag getekend en geratificeerd. 90 dagen later kan het verdrag in werking treden… en dat is vandaag. Op 22 januari 2021 worden kernwapens dus illegaal! 

Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens Gevolgen voor België

Kernwapens waren altijd al inhumaan en immoreel, maar met de inwerkingtreding van dit verdrag worden ze ook verboden net als biologische en chemische wapens. Jean-Marc Collin, expert bij ICAN Frankrijk: “Dit is een belangrijke ontwikkeling omdat het de ‘positieve’ status van deze wapens verandert. Het TPNW is geen symbolisch verdrag, maar heeft een bindend karakter gezien de vele verbodsbepalingen die er zijn in opgenomen, zoals het verbod op productie, gebruik, bezit, … van kernwapens.”  

Net als de negen kernwapenlanden (de Verenigde Staten, Rusland, China, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Pakistan, Noord-Korea en Israël) en de andere Europese leden van de NAVO, weigert ons land het Verdrag voor het Verbod op Kernwapens te tekenen. Het stuurde zelfs geen delegatie naar de onderhandelingen erover. Ongetwijfeld spelen hierbij de 20 Amerikaanse B61 kernbommen mee, waarvan het een publiek geheim is dat ze op de luchtmachtbasis van Kleine Brogel liggen, en die binnenkort vervangen moeten worden.

Toch heeft het verdrag vanaf vandaag ook een impact op België en andere landen die zich blijven verzetten, aldus Collin: “De impact van het verdrag zal op verschillende niveaus gevoeld worden. De internationale druk om toch te tekenen zal stijgen en diplomaten zullen moeten uitleggen waarom zij zich verzetten tegen een rechtsnorm. Het zal voor deze landen ook moeilijker worden om zich te profileren als ‘verantwoordelijke’ staten. Bovendien zal er een invloed zijn op de financiële instellingen, want het financieren van nucleaire wapens is vanaf nu verboden.”   

Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens 77% van de Belgen wil dat België het verdrag ratificeert

De prioriteit is nu om meer landen te laten aansluiten bij het verdrag. Jean-Marc Collin: “In 2021 zouden er nog vele staten toetreden, waardoor het juridisch gewicht van het verdrag toeneemt. Het toezicht op de uitvoering van het verdrag is ook cruciaal, om de doeltreffendheid ervan aan te tonen. En hopelijk kan de publieke opinie die steeds positiever staat ten opzichte van het verdrag, de zaken nog sneller doen bewegen.” 

Inderdaad, de blijvende weigering van België om het Verdrag te ondertekenen en ratificeren gaat in tegen de meerderheid van de bevolking. En die meerderheid groeit nog: in 2019 vond 64% van de Belgen dat België zich bij het Verdrag moet aansluiten, in 2020 was dit al 77%. We mogen ons dus ook in België nog aan nieuwe debatten over deze kwestie verwachten. Dat de federale regering wil nagaan “hoe het VN-Verdrag inzake het verbod op kernwapens een nieuwe impuls kan geven aan de multilaterale nucleaire ontwapening” is een eerste stap, maar vandaag durven we hopen dat er snel meer stappen zullen worden gezet richting een kernwapenvrije wereld, ook in België. 

Theo-Herbots heeft een hekel aan Atoomwapens


Voor de eerste maal hier? Of toch reeds langs-geweest?

Gun U zelf even wat tijd in deze zo gejaagde en gestresseerde

En volg de rondleiding hier beneden ⬇️⬇️tot gans onderaan de pagina.⬇️⬇️

Een kleine moeite waar U nog veel plezier 😍 zal aan beleven

En als U toch reeds bent langs geweest, doe het dan als een geheugenopfrisser, bovendien zijn er ondertussen waarschijnlijk nog wat leuke dingen bij gekomen die U zullen bekoren.

Ik hou er nu eenmaal van om met leuke 💞dingen te experimenteren 🎇Graag geef ik Jou een rondleiding doorheen deze Geweldige Website


https://videos.files.wordpress.com/GTmdrXW4/den-theo-brengt-zon-in-uw-leven-1.mp4

Wat begon uit nieuwsgierigheid,

werd een hobby, daarna een passie. Ik wil op deze Blog al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Sociale-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in categorieën alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots 


Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Met deze Blog kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld.


Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

Deze Blog heeft veel waarde toegevoegd aan mijn leven en ik hou ervan de mogelijkheid te hebben mijn passies, gedachten, Foto’s en Video’s te delen met mijn trouwe lezers. Lees verder en geniet ervan.

Over mij

Het verhaal

Wat is het dat een ieder van ons drijft in deze wereld? Voor mij is het deze Blog Sinds ik in 2017 als blogger begon, heb ik een gevoel van voldoening gevonden in mijn eigen leven.

Ik geniet ervan over mijn passies te schrijven, over wat me interesseert, wat andere mensen interesseert en dit met de wereld te delen.

Deze Blog wint er elke dag volgers bij en daarmee ook succes.

Jarenlang speelde ik onbewust een behulpzame rol voor bekenden die inspiratie, hulp of advies zochten. In 2017 besloot ik om van die rol mijn professie te maken en er bewust mee bezig te zijn.

Ik begon over mijn passies, mijn gedachten en mijn ongebruikelijke gedachtegangen over onze maatschappij te schrijven. Ik ben deze Blog begonnen met de missie anderen een idee te geven van wat er in mijn hoofd omgaat en het is een overweldigend succes geworden.


THEO-HERBOTS: De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

Ik heb altijd geloofd in het oude gezegde dat we het leven ten volle moeten leven. Ik ben hier om dat te doen. Deze Blog dient als een vat om mijn enorme interesses, Foto’s en Video’s te delen en om mijn lezers een idee te geven van wat mij inspireert in deze steeds veranderende wereld.

ALLE INFORMATIE

In een notendop

Ik geloof dat openhartig en authentiek zijn de sleutel is om te bloeien in de virtuele wereld van vandaag. Mijn blog is een plek waar het vieren van iemands persoonlijkheid, gevoel voor humor en hart de kern vormen van de missie van mijn site.

Verbinding maken met de wereld is wat me ertoe bracht om Deze Blog te starten.

Sinds ik dit project lanceerde, bloeit de blog en heeft hij snel een trouwe aanhang van fans opgebouwd. Om te zien waar ik mee bezig ben, blader je door mijn site, kom je meer te weten over wat me drijft en ontdek je ook wat jou interesseert.


Hoe kan je niets doen wanneer alles waar je ooit over gedroomd hebt

Onze nieuwsbrief staat bomvol geweldige deals. Mis ze niet!

Ga van supergebruiker naar superondersteuning
Ondersteuning van lezers zoals u helpt ons om de lichten aan te houden en de artikelen te laten komen.
Onze leden krijgen ook het hele jaar toegang tot exclusieve inhoud en coole voordelen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor toffe tips, campagnes en nieuwe dingen.

Voeg je bij 7.049 andere abonnees

Misschien bent U meer actief op

Dan kan U mijn berichten van deze Geweldige Blog ook daar volgen.

De snelste en eenvoudigste manier om mijn berichten te volgen (ook de leuke berichten van mijn andere Blogs)

Meteen kan U daar de berichten delen met Uw Volgers

Velen zullen U dankbaar zijn, want zij gaan die informatie ontvangen waar zij reeds lang naar op zoek zijn Doe het met De Sociale-Media-Knoppen hier beneden.

Volg en deel met de knoppen gans onderaan dit bericht


Het zou Geweldig zijn indien U hier beneden een reactie zou willen geven


Ik ben benieuwd wie mijn

“échte” Vrienden zijn en dit bericht gaan verder verspreiden

U kan daarvoor de Sociale-Media deelknoppen daarvoor gebruiken gans onderaan het bericht ⬇️⬇️

Tijdens deze afdaling gaat U bovendien nog lol 😍🤣 beleven, want U gaat nog Leuke dingen tegenkomen


Uw reacties zijn altijd welkom, om deze Blog te verbeteren

Ik heb het geluk dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk krijg. Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat.

Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere Fotograaf, Blogger en Journalist, te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht. Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Ik neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.


Berichten die “NIEMAND MAG MISSEN”

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN


Wie dacht dat deze site geen succes ging worden, had het mis

Laat U verbazen in hoeveel landen  deze site reeds is bezocht. Mijn Streefdoel in 2020 was 200.000 Bezoekers, maar kijk zelf maar eens hoeveel het er ondertussen zijn geworden

  • Bekijk hier beneden het widget dat ik begin juni 2017 op deze site geplaatst heb.
  • Dit werkt volledig automatisch, elke nieuwe bezoeker wordt geregistreerd achter de vlag van het land waar de bezoeker zich bevindt.
  • Telkens er een nieuwe bezoeker in een ander land er bij komt, komt er ook een nieuwe vlag bij..
  • Dus bekijk het eens hier beneden

Vindt U mijn berichten

Vriendelijke Groet

Ik sta open voor Uw steun

HIER BENEDEN ⬇️


Theo-Herbots is een multidisciplinaire digitale producer

HIER BENEDEN DE (VOLGENS MIJ) BELANGRIJKSTE BERICHTEN

Neem een kijkje hier beneden

Internationaal Digitaal Tijdschrift Theo-Herbots|| International Digital Magazine Theo-Herbots

Wat begon uit nieuwsgierigheid, werd een hobby, daarna een passie. Ik wil in dit Internationaal digitaal tijdschrift al mijn Kennis en ervaring rond Bloggen, Internet, Social-Media, Fotografie, Gezondheid en nog veel meer delen met U. Bekijk maar eens in inhoud Website alles wat U op deze Blog kan terugvinden. Ik ben er zeker van dat eenieder wel iets naar Zijn / Haar gading vindt. Nog veel Lees en Kijkplezier. Bedankt voor Uw Bezoek en Uw Vertrouwen. Theo-Herbots ❤💌

Learn More →

Geef een reactie Reactie annuleren

Translate »In 110 Languages, CLICK HERE and choose your country's flag

Uw Biologische Internetwinkel KLIK ➡️HIER ✅ Sluiten

%%footer%%